Basa

Pitakonan lan jawaban

Pitakonan babagan simulator, tambahan lan Situs web

Proses iki dianggo ing loro Prepar3D lan FS2004.

Kanthi gawan, FSX wis diinstal ing «C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Games \ Flight Microsoft simulator X». Masalah iku ing Windows 7 lan 8 + utawa malah Windows 10 sampeyan ora duwe lengkap kontrol file nang «Microsoft Flight Simulator X», kang nyegah program saka nulis ing berkas konfigurasi. Kanggo ngatasi masalah sing, pindhah menyang «C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Games», banjur klik tengen ing folder «Microsoft Flight Simulator X», klik «Properties», banjur ing «Keamanan» tab. Kene, milih «Pangguna (xxxxxx)», banjur klik «Ngowahi». Ing jendhela mung dibukak, milih maneh «Pangguna (xxxxxx)», klik ing «Full kontrol», banjur «Modifikasi». Saiki, sampeyan mung kudu klik ing «OK» lan Windows bakal nganyarake ijin.

Instructions ing gambar ngisor iki:

permission1en permission2en
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?
sepur Boeing777-300.gau, Originally digawé kanggo FS2004, ora karya ing FSX tanpa DLL tartamtu

Kanggo ngatasi masalah iki, sampeyan kudu nyalin lan nempel ing DLL « msvcr70.dll »Ing folder utama FSX kang (C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft Flight Simulator X). Yen sampeyan duwe masalah padha ing Prepar3D, solusi iki uga kudu bisa. Nanging aku padha ora nampa iku ing P3D.

« msvcr70.dll »Kasedhiya kanggo free kene: http://www.fichier-dll.fr/msvcr70.dll,2740,2740
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?
Soko penting, nalika duwe nambah-ing kang model 3D digawé kanggo FS2004 nanging digunakake ing FSX SP2 (uga disebut Port Swara), iku kanggo mateni Preview DirectX 10 ing setelan FSX. Ing kasunyatan, FS2004 addons sing ora kompatibel karo DirectX 10.

Conto 1: A part saka pesawat siro.
part kahuripan

Conto 2: The wings yen pesawat sing ora cetha.
Kahuripan part 2

Conto 3: pesawat punika tanggung werna abu-abu, tanpa tektur.
siro part 3

Solusi: Pateni DirectX 10 pratayang.
dxt10 en
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?
Sawetara kapal Panjenengan seger ing tarmac, lan ing bab mengkono kanggo kendaraan watara: sing bug dikenal, kang bisa ditanggulangi dening ngéwahi «Mesh Resolusi» kanggo 5m maksimum. Ing Setelan Tampilan FSX, klik ing «Scenery» tab lan ngganti résolusi sing kapacak ing ngisor iki:

trame résolusi
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?
Jeksa Agung bisa ngetokake iki tetep ing rong langkah gampang:

Langkah 1: Download UIAutomationCore.dll

Langkah 2: Unpack file ZIP lan nyeleh dijupuk UIAutomationCore.dll ing ROOT saka folder instalasi FSX ngendi file fsx.exe uripe. Priksa manawa FSX ora mlaku.

Sawise tumindak, miwiti FSX lan sampeyan bakal nemokake sing ngoper views in FSX, maneh pungkasanipun nimbulaké FSX kanggo nabrak.

Tanpa fix iki, FSX bakal nyumerepi uga sing bakal "wektu metu" ing sesi multi player. Aja nggunakake sembarang versi liyane UIAutomationCore.dll, wiwit versi iki mung versi sing bakal mungkasi tubrukan.
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?
Kanggo nginstal FSX (kabeh versi) ing Windows 8 / 8.1, tindakake langkah iki:

1- Instal FSX biasane karo DVDs.

2- Nalika instalasi liwat, klik tengen ing «fsx.exe» (sampeyan bisa nemokake iku kene: C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft Flight Simulator X). Kene, milih «Compatibility» tab lan nyiyapake jendhela minangka kapacak ing ngisor iki:

fsx.exe en

3- Download 32 versi «bit UIAutomationCore », Unzip file lan nempel ing folder utama FSX kang (C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft Flight Simulator X \). Iku bakal mbenerake masalah tubrukan sing ora dikarepke saka FSX.

Saiki, sawise iki langkah sethitik, FSX arep stabil ing Windows 8 / 8.1 lan 10
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?
SP stands for Service Pack 1 utawa 2, kang patches Ngapikake FSX. Padha kasedhiya sawise release game.

Flight Simulator X Service Pack 1 (Klik kanggo ngundhuh) Matrapi masalah ngisor ketemu dening klien sawise release game:
• Activation lan Instalasi
• Masalah disambung kanggo nggunakake tambahan komponen
• Asil dandan saka kinerja
• Masalah disambung kanggo isi


Flight Simulator X Service Pack 2 (Klik kanggo ngundhuh) Mbenakake fungsi ing ngisor iki:
• kompatibilitas Multiplayer
• DirectX 10

Sampeyan kudu nginstal Service Pack 1 (SP1), sadurunge siji liyane.
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?
Ngerti versi FSX wis diinstal ing komputer, iku gampang: Mulai FSX, lan miwiti pesawat ngendi wae pengin, karo pesawat sampeyan pengin. Saiki, ing ndhuwur layar, mbukak menu bar (yen ora wis dibukak) lan klik ing «Pitulung» sisih tengen. Kene, klik ing «About». Jendhela iki katon karo versi sampeyan FSX:

quel FSX
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?
Kabeh nambah-ons saka Rikoooo bisa dihapus cara sing padha:

Iki dianggo ing Windows Vista, 7, 8 lan 10.

Ing desktop, klik ing «ing Mulai Menu », Banjur ing« Kabeh gambaran »Menyang« ing Rikoooo Tambah ons »
folder. Nalika klik, sampeyan bakal nemokake dhaftar tambahan ons sing wis diinstal ing komputer. Saiki, sampeyan mung
kudu milih salah siji sing pengin dibusak instal.

cara liyane, saka ing Control Panel saka Windows milih Program lan Fitur saiki sampeyan ndeleng dhaptar kabeh program diinstal, pilih salah siji sing pengin dibusak instal.
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?
Saka otomatis installers versi 10 utawa + kabeh dokumèn dumunung ing My Documents folder utawa dokumen adhedhasar versi Windows.


Tindakake langkah iki saka otomatis installer ngisor saka versi 10:

Iki dianggo ing Windows Vista, 7, 8 lan 10.

Ing desktop, klik ing «ing Mulai Menu », Banjur ing« Kabeh gambaran »Menyang« ing Rikoooo Tambah ons »Folder. Nalika klik, sampeyan bakal nemokake dhaftar tambahan ons sing wis diinstal ing komputer.

cara Ohter, sampeyan bakal nemokake kabeh klebu dokumentasi ing folder ROOT saka tambahan ons Panjenengan, contone: C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft Flight Simulator X \ SimObjects \ Airplanes \ XXXX \
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?
First, mriksa sing duwe FSX-SP2 diinstal ing komputer. Pancen, «ing Preview DirectX 10 »Mung katon yen sampeyan wis instal tembelan SP2 utawa yen sampeyan duwe FSX Percepatan utawa FSX Gold utawa FSX Uap Edition.

Ngisor sampeyan bisa download loro patches

Download SP1

Download SP2

ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?
Nalika akeh modifikasi wis digawe menyang «Gauge» folder, iku Kerep sing bagean saka file basa sing ilang. Ing kasus-kasus iku, yen nambah-ing kabutuhan iki: file, iku bakal ora bisa kanggo nampilake ukuran menyang panel. Asring solusi kasusun ing reinstalling FSX. Supaya supaya reinstalling FSX, sampeyan bisa download gauge Waras, Kang sethitik program digawe dening Rikoooo sing bakal mulihake saben file asli saka «Gauges» lan «Efek» folder.

Update 13 / 02 / 2014: A versi Prepar3d lagi digawe.
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?
Masalah iki disebabaké déning aktifitas fungsi hardware Tessellation ing konfigurasi Graphic Prepar3D v2 utawa v3.

Punika comparison karo sesawangan Seychelles Photo Real Scenery Pack avalaible kene :

Kanthi Hardware Tessellation aktif
Tessellation ora
Tanpa Hardware Tessellation aktif
Tessellation ya
Nalika ditampilake ing comparison ndhuwur, mateni fungsi hardware Tessellation ndandani masalah.

Sawise deactivation sampeyan kudu miwiti maneh Prepar3D kanggo fix kanggo ditrapake.
TessellationDisabled
ing Jumuah November 20 by rikoooo
Iki mbiyantu?
Panganggo anyar Prepar3D v4: Sawise owah-owahan charset ing Scenery.cfg kanggo UTF-16LE pemasang otomatis ora bisa maneh ngaktifake pemandangan kanthi otomatis.

Solusi sakdawané: Bukak folder C: \ ProgramData \ Lockheed Martin \ Prepar3D v4 banjur mbukak file Scenery.cfg karo Notepad banjur klik File - Save As ... Ing jendhela sing mbukak pilih UTF-8 ing kolom Encoding (ndeleng gambar ing ngisor iki) lan klik Simpen.

Pasang maneh pemandangan lan voila.
Nganyari iki kudu diulang kanggo saben instalasi pemandangan amarga P3D nyimpen maneh file Scenery.cfg ing UTF-16LE sawise saben bukaan.

Sceneries ditambahake sawise September 6, 2017 ora kena pengaruh masalah iki.

Kita ngupdate installer otomatis saben senar, masalah bakal didandani banget, nanging butuh sawetara wektu.

P3Dv4Fix
ing September 07 by rikoooo
Iki mbiyantu?
Sampeyan ngenteni nanging ora ana apa-apa, file ora diundhuh, bisa sawise sawetara menit nunggu sampeyan nampa pesen kesalahan jinis "Sambetan wektu entek" utawa "ERR_EMPTY_RESPONSE" utawa pesen liyane miturut browser internet sampeyan.

Ing kasunyatan, download saka Rikoooo dikirim saka server lokal liyane ing port 8888 (eg http://download.rikoooo.com:8888) iki kanggo kestabilan luwih apik ngundhuh utamane karo file saka beberapa Gigabyte.

Masalah kasebut yaiku firewall saka router (conto: Livebox, Freebox, Neufbox) pangguna tartamtu dikonfigurasi kanggo nolak port 8888 (lan uga port 8080), kanggo ngerti yen sampeyan ana ing kasus iki, menyang Simviation.com lan ngundhuh file apa wae kanthi acak, yen download ora miwiti (kaya ing Rikoooo), banjur sampeyan kalebu persentase cilik pangguna sing pangiriman blok port 8888 (lan 8080 for Simviation). Pelabuhan kasebut biasane digunakake kanggo antarmuka web, streaming, lan HTTP, saengga, aman kanggo mbukak.

Solusi

Sampeyan kudu nyambung menyang router (eg Livebox) lan nambah aturan sing mbukak port 8888 TCP / UDP.

Punika pranala menyang sawetara artikel ing basa Inggris sing nerangake carane mbukak port sampeyan, ora ragu kanggo nindakake riset sampeyan ing Google nggunakake jeneng panyedhiya layanan Internet minangka tembung kunci.

Miturut WikiHow
https://www.wikihow.com/Open-Ports

Miturut HowToGeek
https://www.howtogeek.com/66214/how-to-forward-ports-on-your-router/

Pranala menyang video Youtube karo puluhan tutorial (nambah panyedhiya layanan Internet minangka tembung kunci)
https://www.youtube.com/results?search_query=open+your+router+port
ing Maret 03 by rikoooo

Pitakonan bab sandi akun

Iku pancen perlu kanggo mlebu menyang akun kanggo nyenengake kabeh layanan kita. Kanggo nindakake iki, sampeyan bakal nemokake modul ing ndhuwur layar ing menu utama ing saben kaca situs web. Sampeyan uga bisa mlebu karo media sosial favorit kayata Facebook

Sadurunge mlebu:
Akses en




Sawise login sukses:
Sambungan OK
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?
Wangsulan: Bab ingkang pisanan do kanggo mlebu menyang akun nggunakake modul Akses menyang ndhuwur. Klik ing «Edit sandi akun».

Akses en

Saiki, sampeyan mung kudu ngetik sandhi anyar kaping pindho, ing kothak kapacak ing ngisor iki. Banjur, klik ing «Kirim» kanggo nyimpen modifikasi.

sunting en
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?
Yen sampeyan wis lali sampeyan sandi lan / utawa jeneng panganggo, ana pribadi sing bisa digunakake kanggo njupuk informations iki:

Aku wis lali sandi

Aku wis lali jeneng panganggo sandi

Yen sampeyan isih bisa ngakses akun, hubungi kita supaya kita bisa nggawe modifikasi perlu: Hubungi kita.
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?
- First, mriksa sing statut « Jumbo OK »Diselehake ing sisih tengen ndhuwur website kaya ing ngisor iki:
Jumbo ok en

Yen sampeyan ndeleng «- Statut: Ora Jumbo », Sing tegese langganan Jumbo Panjenengan ora aktif. Coba sambungake kanggo akun, nggunakake «Mlebu metu» tombol. Sampeyan ngirim ngaktifake langganan Jumbo Panjenengan.

- Yen sampeyan ndeleng statut « Jumbo OK », Nanging kacepetan download ora luwih dhuwur tinimbang 220ko / s, banjur priksa bandwidth sampeyan ora diperlokake dening program liya sing nyoba ngundhuh ing wektu sing padha.

- Sawise aktifitas Jumbo, mangga dipastèkaké kanggo miwiti maneh download sing wis ana, Jumbo URL bakal ganti.

- Sampeyan uga kudu mriksa yen sambungan Internet sampeyan ngidini sampeyan ngundhuh download kanthi cepet. Sampeyan bisa uga kudu nindakake tes karo komputer liyane lan sambungan Internet liyane kanggo mriksa yen masalah kasebut ora teka saka komputer.

- Ing dongkrak sampeyan download kacepetan kanggo maksimum, kita maringi pitutur sampeyan kanggo ngundhuh lan nginstal FlashGet, kang iku program free ngijini sampeyan kanggo Multiply kacepetan download nganti 10 kaping. Sampeyan bisa nemokake iku kene: http://www.flashget.com
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?
Basa