Basa

Pitakonan bab sandi akun

Iku pancen perlu kanggo mlebu menyang akun kanggo nyenengake kabeh layanan kita. Kanggo nindakake iki, sampeyan bakal nemokake modul ing ndhuwur layar ing menu utama ing saben kaca situs web. Sampeyan uga bisa mlebu karo media sosial favorit kayata Facebook

Sadurunge mlebu:
Akses en




Sawise login sukses:
Sambungan OK
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?
Wangsulan: Bab ingkang pisanan do kanggo mlebu menyang akun nggunakake modul Akses menyang ndhuwur. Klik ing «Edit sandi akun».

Akses en

Saiki, sampeyan mung kudu ngetik sandhi anyar kaping pindho, ing kothak kapacak ing ngisor iki. Banjur, klik ing «Kirim» kanggo nyimpen modifikasi.

sunting en
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?
Yen sampeyan wis lali sampeyan sandi lan / utawa jeneng panganggo, ana pribadi sing bisa digunakake kanggo njupuk informations iki:

Aku wis lali sandi

Aku wis lali jeneng panganggo sandi

Yen sampeyan isih bisa ngakses akun, hubungi kita supaya kita bisa nggawe modifikasi perlu: Hubungi kita.
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?
- First, mriksa sing statut « Jumbo OK »Diselehake ing sisih tengen ndhuwur website kaya ing ngisor iki:
Jumbo ok en

Yen sampeyan ndeleng «- Statut: Ora Jumbo », Sing tegese langganan Jumbo Panjenengan ora aktif. Coba sambungake kanggo akun, nggunakake «Mlebu metu» tombol. Sampeyan ngirim ngaktifake langganan Jumbo Panjenengan.

- Yen sampeyan ndeleng statut « Jumbo OK », Nanging kacepetan download ora luwih dhuwur tinimbang 220ko / s, banjur priksa bandwidth sampeyan ora diperlokake dening program liya sing nyoba ngundhuh ing wektu sing padha.

- Sawise aktifitas Jumbo, mangga dipastèkaké kanggo miwiti maneh download sing wis ana, Jumbo URL bakal ganti.

- Sampeyan uga kudu mriksa yen sambungan Internet sampeyan ngidini sampeyan ngundhuh download kanthi cepet. Sampeyan bisa uga kudu nindakake tes karo komputer liyane lan sambungan Internet liyane kanggo mriksa yen masalah kasebut ora teka saka komputer.

- Ing dongkrak sampeyan download kacepetan kanggo maksimum, kita maringi pitutur sampeyan kanggo ngundhuh lan nginstal FlashGet, kang iku program free ngijini sampeyan kanggo Multiply kacepetan download nganti 10 kaping. Sampeyan bisa nemokake iku kene: http://www.flashget.com
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?
Basa