Basa

langganan Jumbo Kula aktif, nanging kacepetan download sandi isih winates

- First, mriksa sing statut « Jumbo OK »Diselehake ing sisih tengen ndhuwur website.

Yen sampeyan ndeleng «- Statut: Ora Jumbo », Sing tegese langganan Jumbo Panjenengan ora aktif. Coba sambungake kanggo akun, nggunakake «Mlebu metu» tombol. Sampeyan ngirim ngaktifake langganan Jumbo Panjenengan.

- Yen sampeyan ndeleng statut « Jumbo OK », Nanging kacepetan download ora luwih dhuwur tinimbang 220ko / s, banjur priksa bandwidth sampeyan ora diperlokake dening program liya sing nyoba ngundhuh ing wektu sing padha.

- Sawise aktifitas Jumbo, mangga dipastèkaké kanggo miwiti maneh download sing wis ana, Jumbo URL bakal ganti.

- Sampeyan uga kudu mriksa yen sambungan Internet sampeyan ngidini sampeyan ngundhuh download kanthi cepet. Sampeyan bisa uga kudu nindakake tes karo komputer liyane lan sambungan Internet liyane kanggo mriksa yen masalah kasebut ora teka saka komputer.

- Ing dongkrak sampeyan download kacepetan kanggo maksimum, kita maringi pitutur sampeyan kanggo ngundhuh lan nginstal FlashGet, kang iku program free ngijini sampeyan kanggo Multiply kacepetan download nganti 10 kaping. Sampeyan bisa nemokake iku kene: http://www.flashget.com
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?
Basa