Basa

Carane aku bisa ngerti FSX versi dipasang ing komputer? FSX-SP1, SP2 utawa Akselerasi?

Kanggo ngerti versi sing FSX wis diinstal ing komputer, iku gampang: Mulai FSX, lan miwiti pesawat ing ngendi wae sampeyan pengin, karo pesawat sing pengin. Saiki, ing sisih ndhuwur layar, bukak menu bar (yen durung dibukak) lan klik "Help" ing sisih tengen. Kene, klik ing «About». Jendhela ngisor iki katon nganggo versi sampeyan FSX:

apa fsx
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?
Basa