Carane nginstal FSX ing Windows 8 / 8.1 / 10?

Kanggo nginstal FSX (kabeh versi) ing Windows 8 / 8.1, tindakake langkah iki:

1- Install FSX biasane karo DVDs.

2- Nalika instalasi rampung, klik tengen ing « fsx.exe »(sampeyan bisa nemokake ing kene: C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft Flight Simulator X). Ing kene, pilih tab «Kompatibilitas» lan siyap jendhela kaya ing ngisor iki:

fsx.exe en

3- Download 32 versi «bit UIAutomationCore », Unzip file lan paste ing FSXfolder utama (C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft Flight Simulator X \). Bakal ngatasi masalah kacilakan sing ora dikarepake FSX.

Saiki, sawise langkah-langkah cilik iki, FSX kudu stabil ing Windows 8 / 8.1 lan 10
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?