Aku ora bisa nemokake kothak «Preview DirectX 10» ing setelan FSX. Apa aku kudu?

Pisanan, priksa manawa sampeyan duwe FSX-SP2 diinstal ing komputer. Pancen, ing « Preview DirectX 10 »Mung katon yen sampeyan wis nginstal patch SP2 utawa yen wis ana FSX Pancak utawa FSX Emas utawa FSX Steam Edition.

Ngisor sampeyan bisa download loro patches

Download SP1

Download SP2

ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?