Pesawatku bounces nalika aku ngganti tampilan. Apa aku kudu? (FSX)

Sawetara pesawat sampeyan mumbul ing tarmac, lan kedadeyan sing padha karo kendaraan ing sekitar: yaiku bug sing wis dingerteni, sing bisa ditanggulangi kanthi ngowahi «Resolusi Mesh» nganti maksimal 5m. Ing Setelan Tampilan saka FSX, klik tab "Pemandangan" lan ganti resolusi ing ngisor iki:

trame résolusi
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?