Basa

Prepar3D v2 lan v3: Banyu saka pemandangan lan pesisir banget peteng, aku ora weruh banyu cetha kristal

Masalah iki disebabaké déning aktifitas fungsi hardware Tessellation ing konfigurasi grafis saka Prepar3D v2 utawa v3.

Punika comparison karo sesawangan Seychelles Photo Real Scenery Pack avalaible kene :

Kanthi Hardware Tessellation aktif
Tessellation ora
Tanpa Hardware Tessellation aktif
Tessellation ya
Nalika ditampilake ing comparison ndhuwur, mateni fungsi hardware Tessellation ndandani masalah.

Sawise deaktivasi sampeyan kudu miwiti maneh Prepar3D kanggo ndandani efek.
TessellationDisabled
ing Jumuah November 20 by rikoooo
Iki mbiyantu?
Basa