Basa

Sceneries ora kanthi otomatis diaktifake Prepar3D v4. Aku njaluk pesen kesalahan nalika mbukak P3D

Pangguna anyar Prepar3D v4: Sawise owah-owahan charset ing Scenery.cfg kanggo UTF-16LE pemasang otomatis ora bisa maneh ngaktifake pemandangan kanthi otomatis.

Solusi sakdawané: Bukak folder C: \ ProgramData \ Lockheed Martin \ Prepar3D v4 banjur mbukak file Scenery.cfg karo Notepad banjur klik File - Save As ... Ing jendhela sing mbukak pilih UTF-8 ing kolom Encoding (ndeleng gambar ngisor) lan klik Simpen.

Pasang maneh pemandangan lan voila.
Nganyari iki kudu diulang kanggo saben instalasi pemandangan amarga P3D simpen file Scenery.cfg ing UTF-16LE sawise saben bukaan.

Sceneries ditambahake sawise September 6, 2017 ora kena pengaruh masalah iki.

Kita ngupdate installer otomatis saben senar, masalah bakal didandani banget, nanging butuh sawetara wektu.

P3Dv4Fix
ing September 07 by rikoooo
Iki mbiyantu?
Basa