Basa

Sceneries kasedhiya ing Rikoooo ora ngumumaké otomatis, ana solusi? (Win 7 / 8 +)

Proses iki dianggo loro Prepar3D lan FS2004.

Kanthi gawan, FSX wis diinstal ing «C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft Flight Simulator X». Masalahe yaiku ing Windows 7 lan 8 + utawa malah Windows 10 sampeyan ora duwe kontrol penuh file kasebut ing «Microsoft Flight Simulator X», sing nyegah program saka nulis ing file konfigurasi. Kanggo ngatasi masalah kasebut, pindhah menyang «C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Games», banjur klik tengen ing folder «Microsoft Flight Simulator X», klik «Properties», banjur ing tab "Keamanan». Kene, milih «Pangguna (xxxxxx)», banjur klik ing "Modifikasi». Ing jendhela mung dibukak, milih maneh «Pangguna (xxxxxx)», klik "Kontrol penuh", banjur «Modifikasi». Saiki, sampeyan mung kudu ngeklik "OK" lan Windows bakal nganyarake ijin.

Instructions ing gambar ngisor iki:

permission1en permission2en
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?
Basa