Basa

Sawetara kerja ukuran utawa efek sing ilang. Apa ngirim aku?

Nalika akeh modifikasi digawe menyang folder "Gauge", kerep ana bagéan saka file basa sing ilang. Ing kasus kasebut, yen kabutuhan nambah file-file, ora bakal bisa nampilake alat ukur menyang panel. Asring solusi kasusun ing reinstalling FSX. Supaya ora bisa nginstall maneh FSX, sampeyan bisa ngundhuh gauge Waras, Kang sethitik program digawe dening Rikoooo sing bakal mulihake saben file asli saka «Gauges» lan «Efek» folder.

Update 13 / 02 / 2014: A Prepar3d versi digawe.
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?
Basa