Sawetara Pendhaftaran add-ons transparan utawa abu-abu (tanpa tekstur). Apa sing kudu dak lakoni? (FSX SP2 / Akselerasi)

Sing penting, nalika duwe add-on model 3D sing digawe kanggo FS2004 nanging digunakake ing FSX SP2 (uga diarani Port Over), kanggo mateni Preview DirectX 10 ing setelan FSX. Nyatane, FS2004 addons ora kompatibel karo DirectX 10.

Conto 1: A part saka pesawat siro.
part kahuripan

Conto 2: The wings yen pesawat sing ora cetha.
Kahuripan part 2

Conto 3: pesawat punika tanggung werna abu-abu, tanpa tektur.
siro part 3

Solusi: Pateni DirectX 10 pratayang.
dxt10 en
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?