Basa

Sawetara tambahan saya transparan utawa abu-abu (tanpa tekstur). Apa aku kudu? (FSX SP2 / Akselerasi)

Soko penting, nalika sampeyan duwe panganggo sing model 3D digawe kanggo FS2004 nanging digunakake ing FSX SP2 (uga diarani Port Over), yaiku kanggo mateni Pratinjau DirectX 10 ing setelan FSX. Nyatane, FS2004 ora cocog karo DirectX 10.

Conto 1: A part saka pesawat siro.
part kahuripan

Conto 2: The wings yen pesawat sing ora cetha.
Kahuripan part 2

Conto 3: pesawat punika tanggung werna abu-abu, tanpa tektur.
siro part 3

Solusi: Pateni DirectX 10 pratayang.
dxt10 en
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?
Basa