Basa

Gauges ora katingal ing kokpit B777ku. Apa aku kudu? (FSX/P3D)

sepur Boeing777-300.gau, Originally digawe kanggo FS2004, ora dianggo ing FSX tanpa DLL tartamtu

Kanggo ngatasi masalah iki, sampeyan kudu nyalin lan nempel ing DLL « msvcr70.dll »Ing FSXutama folder (C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft Flight Simulator X). Yen sampeyan duwe masalah sing padha ing Prepar3D, solusi iki uga kudu bisa digunakake. Nanging, kita durung nyoba P3D.

« msvcr70.dll »Kasedhiya kanggo free kene: http://www.fichier-dll.fr/msvcr70.dll,2740,2740
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?
Basa