apa sing FSX SP1 lan SP2?

SP stands for Service Pack 1 or 2, kang ana patches nambah FSX. Kasedhiya sawise game dirilis.

Flight Simulator X Service Pack 1 (Klik kanggo ngundhuh) mbenerake masalah ing ngisor iki sing ditemokake klien sawise game dirilis:
• Activation lan Instalasi
• Masalah disambung kanggo nggunakake tambahan komponen
• Asil dandan saka kinerja
• Masalah disambung kanggo isi


Flight Simulator X Service Pack 2 (Klik kanggo ngundhuh) Mbenakake fungsi ing ngisor iki:
• kompatibilitas Multiplayer
• DirectX 10

Sampeyan kudu nginstal Service Pack 1 (SP1), sadurunge siji liyane.
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?