Basa

Nalika aku klik tombol download apa ora, apa sing kudu dilakoni?

Sampeyan ngenteni nanging ora ana apa-apa, file ora diundhuh, bisa sawise sawetara menit nunggu sampeyan nampa pesen kesalahan jinis "Sambetan wektu entek" utawa "ERR_EMPTY_RESPONSE" utawa pesen liyane miturut browser internet sampeyan.

Ing kasunyatan, download saka Rikoooo dikirim saka server lokal liyane ing port 8888 (eg http://download.rikoooo.com:8888) iki kanggo kestabilan luwih apik ngundhuh utamane karo file saka beberapa Gigabyte.

Masalah kasebut yaiku firewall saka router (conto: Livebox, Freebox, Neufbox) pangguna tartamtu dikonfigurasi kanggo nolak port 8888 (lan uga port 8080), kanggo ngerti yen sampeyan ana ing kasus iki, menyang Simviation.com lan ngundhuh file apa wae kanthi acak, yen download ora miwiti (kaya ing Rikoooo), banjur sampeyan kalebu persentase cilik pangguna sing pangiriman blok port 8888 (lan 8080 for Simviation). Pelabuhan kasebut biasane digunakake kanggo antarmuka web, streaming, lan HTTP, saengga, aman kanggo mbukak.

Solusi

Sampeyan kudu nyambung menyang router (eg Livebox) lan nambah aturan sing mbukak port 8888 TCP / UDP.

Punika pranala menyang sawetara artikel ing basa Inggris sing nerangake carane mbukak port sampeyan, ora ragu kanggo nindakake riset sampeyan ing Google nggunakake jeneng panyedhiya layanan Internet minangka tembung kunci.

Miturut WikiHow
https://www.wikihow.com/Open-Ports

Miturut HowToGeek
https://www.howtogeek.com/66214/how-to-forward-ports-on-your-router/

Pranala menyang video Youtube karo puluhan tutorial (nambah panyedhiya layanan Internet minangka tembung kunci)
https://www.youtube.com/results?search_query=open+your+router+port
ing Maret 03 by rikoooo
Iki mbiyantu?
Basa