Basa

Ana ing ngendi pandom, README.txt, Copyright etc?

Saka otomatis installers versi 10 utawa + kabeh dokumèn dumunung ing My Documents folder utawa dokumen adhedhasar versi Windows.


Tindakake langkah iki saka otomatis installer ngisor saka versi 10:

Iki dianggo ing Windows Vista, 7, 8 lan 10.

Ing desktop, klik ing «ing Mulai Menu », Banjur ing« Kabeh gambaran »Menyang« ing Rikoooo Add-ons »Folder. Yen sampeyan ngeklik, sampeyan bakal nemokake dhaptar add-ons sampeyan wis nginstal ing komputer.

Cara liya, sampeyan bakal nemokake kabeh dokumentasi ing folder root sampeyan add-ons, teladan: C: \ File Files (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft Flight Simulator X \ SimObjects \ Kapal terbang \ XXXX \
ing Minggu 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?