Basa

Ana ing ngendi pandom, README.txt, Copyright etc?

Saka otomatis installers versi 10 utawa + kabeh dokumèn dumunung ing My Documents folder utawa dokumen adhedhasar versi Windows.


Tindakake langkah iki saka otomatis installer ngisor saka versi 10:

Iki dianggo ing Windows Vista, 7, 8 lan 10.

Ing desktop, klik ing «ing Mulai Menu », Banjur ing« Kabeh gambaran »Menyang« ing Rikoooo Tambah ons »Folder. Nalika klik, sampeyan bakal nemokake dhaftar tambahan ons sing wis diinstal ing komputer.

cara Ohter, sampeyan bakal nemokake kabeh klebu dokumentasi ing folder ROOT saka tambahan ons Panjenengan, contone: C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft Flight Simulator X \ SimObjects \ Airplanes \ XXXX \
ing Minggu Agustus 09 by rikoooo
Iki mbiyantu?
Basa