Prepar3D bantuan

Lockheed Martin nawakake kita Prepar3D v4 lan v5 saiki asli kanggo sistem 64-bit lan kompatibel VR. Prepar3D nindakake pangguna ing latihan immersive liwat lingkungan realistis. Cocog kanggo instruksi komersial, akademik, profesional, utawa militer.
Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

Prepar3D bantuan

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Yen sampeyan nemoni masalah, kasalahan utawa yen ana sawetara pitakon babagan Prepar3D Simulator, kirimake kene. Uga ngomong babagan babagan ndandani lan solusi kanggo macem-macem masalah lan kesalahan ing simulator iki.

lmaselli
Kirim: 2
Melu: 05 Jul 2016, 19:40

Prepar3D bantuan

Tulisan sing durung diwaca by lmaselli »

Halo!
Kaping kabeh aku arep congratulate sampeyan kanggo karya gedhe apa.
Sawetara dina kepungkur aku wiwit nggunakake "P3D V3.4 ", Skenario pertama sing dipasang yaiku" Pulau Balearic "lan aku weruh masalah ketinggian lahan ing LEMH lan masalah lokasi ing LESL.
Greetings!

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

Prepar3D bantuan

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Hello lan welcome kanggo Forum kita.

Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo mbantu sampeyan babagan prekara iki. Pemandangan kasebut, apa ana formulir sing diunduh ing kene utawa ing papan liya?

Regards

lmaselli
Kirim: 2
Melu: 05 Jul 2016, 19:40

Prepar3D bantuan

Tulisan sing durung diwaca by lmaselli »

Sampeyan iki diundhuh saka kaca iki. Balearic pulo V2.

Regards.

quietflyerBob
Kirim: 1
Melu: 25 Okt 2014, 14:56

Prepar3D bantuan

Tulisan sing durung diwaca by quietflyerBob »

Halo,

akeh pujian kanggo karya sampeyan, iki minangka alat sing apik kanggo kita! Aku duwe masalah karo sawetara add-on, Contone, paket livery Airbus A300 Multi; Aku wis nginstal ing direktori Microsoft Fs, lan bisa digunakake kanthi apik. Saiki, aku pengin nginstal paket sing padha P3D sing ana ing Program Files sing padha (x86), nanging pemasang otomatis ora ngidini aku pilih P3D. Oalah, aku wis nginstal akeh paket liyane saka Rikooo ing kaloro Sims; ana apa? Matur nuwun kanggo pitulung sampeyan
screen.PNG
layar.PNG (128.72 KiB) Ndeleng 3838 kaping
Lampiran programs.PNG ora kasedhiya maneh
lampiran
programs.PNG
programs.PNG (27.83 KiB) Ndeleng 3838 kaping

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

Prepar3D bantuan

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Hello lan welcome.

Aku mlebu pesawat pesawat iki FSX lan iku cukup apik.

Aku ora kenal karo bagian teknis ing P3D nanging, kemungkinan sampeyan duwe sawetara konflik karo rong pola kasebut. Aku ndeleng gambar sing diwenehake yen sampeyan wis loro nginstal ing papan sing padha ... ora salah yen nginstal ing drive hard beda, yen sampeyan bisa nindakake kanthi kaya ngono.

Regards

Posting Balesan

Bali menyang “Prepar3D v4 lan v5 (64 bit) ”