les roues avant des b747s lan des b777 lsp ...

Lockheed Martin nawakake kita Prepar3D v4 lan v5 saiki asli kanggo sistem 64-bit lan kompatibel VR. Prepar3D nindakake pangguna ing latihan immersive liwat lingkungan realistis. Cocog kanggo instruksi komersial, akademik, profesional, utawa militer.
CSTT-CYYZ
Kirim: 87
Melu: 28 Apr 2013, 03:12
Simulator sing paling akeh digunakake: FSX
Lokasi: Saint-Jerome

les roues avant des b747s lan des b777 lsp ...

Tulisan sing durung diwaca by CSTT-CYYZ »

Apa maneh model biyasa sing apik kanggo model B747-V4? Dadi, sampeyan kudu milih sing apik banget

turnamen iki kanggo ngukur? Pas les bloqué merci

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

les roues avant des b747s lan des b777 lsp ...

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Mangga, kirimake pitakon sampeyan ing basa Inggris ing Forum iki.

Regards.

Posting Balesan

Bali menyang “Prepar3D v4 lan v5 (64 bit) ”