Rikoooo A380 nabrak P3D v3.4

Lockheed Martin nawakake kita Prepar3D v4 lan v5 saiki asli kanggo sistem 64-bit lan kompatibel VR. Prepar3D nindakake pangguna ing latihan immersive liwat lingkungan realistis. Cocog kanggo instruksi komersial, akademik, profesional, utawa militer.
acccro14
Kirim: 1
Melu: 29 Des 2016, 12:50

Rikoooo A380 nabrak P3D v3.4

Tulisan sing durung diwaca by acccro14 »

Hello everyone,

Aku duwe masalah karo Rikoooo A380. Apik banget, nalika aku mindhah kamera kanthi cepet, P3D mandheg mangsuli. Sing ora kedadeyan karo pesawat liya. Wong liya sing duwe masalah iki?
Thanks,
Ora Ana

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

Rikoooo A380 nabrak P3D v3.4

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Aku wis ora mabur nabrak ing Gusti Allah ngerti suwene, mula aku ora bisa nulungi. Muga-muga ana wong sing teka. Plus Sistem Kula ora pas kaya P3D lol

Posting Balesan

Bali menyang “Prepar3D v4 lan v5 (64 bit) ”