RIKOOOO MD11 lan 777 CRASHING

Lockheed Martin nawakake kita Prepar3D v4 lan v5 saiki asli kanggo sistem 64-bit lan kompatibel VR. Prepar3D nindakake pangguna ing latihan immersive liwat lingkungan realistis. Cocog kanggo instruksi komersial, akademik, profesional, utawa militer.
suythe
Kirim: 1
Melu: 03 Mei 2017, 12:53

RIKOOOO MD11 lan 777 CRASHING

Tulisan sing durung diwaca by suythe »

Hello Guys,

Aku wis nggunakake Rikooo A330 lan apik banget, nanging bubar aku nyoba sawetara produk liyane kayata MD-11 lan 777

Produk kasebut terus nabrak nalika udhara. yen aku nindakake manuver P3D bakal nabrak.

Muga-muga aku entuk solusi babagan iki.

GoodDay Cheers

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

RIKOOOO MD11 lan 777 CRASHING

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Halo ana lan sambutan Rikoooo.

Aku uga nggunakake kabeh FSX, tanpa ana masalah. Sampeyan kudu nggawe manawa pesawat sing digunakake cocog karo pesawat sampeyan P3D. Nalika mbukak kaca, ayo ngucapake-MD-11, sampeyan bakal bisa ndeleng iki: Kanggo FSX & FSX-Steam & Prepar3D v1 (v2 & 3 kanggo nyoba), dadi sampeyan kudu nggawe manawa kompatibel.

Kaya sing dingerteni, v2 lan v3 kanggo nyoba, kesalahan bisa uga.

Nek iki mbantu.

Cheers

Posting Balesan

Bali menyang “Prepar3D v4 lan v5 (64 bit) ”