Pandhuan pandhu arah ing skenario

Lockheed Martin nawakake kita Prepar3D v4 lan v5 saiki asli kanggo sistem 64-bit lan kompatibel VR. Prepar3D nindakake pangguna ing latihan immersive liwat lingkungan realistis. Cocog kanggo instruksi komersial, akademik, profesional, utawa militer.
yorammelnik
Kirim: 1
Melu: 10 Agustus 2017, 07:02

Pandhuan pandhu arah ing skenario

Tulisan sing durung diwaca by yorammelnik »

Hi,
Aku pengin nggawe skenario navigasi ing prepar3d v4.
Aku nggunakake SimDirector kanggo nggawe skenario kanthi dhaptar sudut pandang.
Masalahku yaiku yen mabur aku ora bisa nggunakake gps utawa piranti liyane kanggo njaluk instruksi nav menyang dhaptar cara sing apik.
Apa ana cara kanggo tumindak kasebut?
thx
yoram

Posting Balesan

Bali menyang “Prepar3D v4 lan v5 (64 bit) ”