Plane Body dont show upp

Lockheed Martin nawakake kita Prepar3D v4 lan v5 saiki asli kanggo sistem 64-bit lan kompatibel VR. Prepar3D nindakake pangguna ing latihan immersive liwat lingkungan realistis. Cocog kanggo instruksi komersial, akademik, profesional, utawa militer.
nispad
Kirim: 1
Melu: 05 Mei 2017, 17:24

Plane Body dont show upp

Tulisan sing durung diwaca by nispad »

hi

Apa irung irung kenapa Rikoooo ora ngrancang awak P3DV4
Y diundhuh versi pesawat kanggo P3Dv4
swara lan karya, nanging ora ana sing nuduhake upp,
Ora nuduhake gambar pesawat ing pilihan sing dipilih ing P3Dv4 ??

Sembarang solusi ??

tHx
Nils

Posting Balesan

Bali menyang “Prepar3D v4 lan v5 (64 bit) ”