Dassault Falcon kanggo P3v4. Altimeter ora bisa.

Lockheed Martin nawakake kita Prepar3D v4 lan v5 saiki asli kanggo sistem 64-bit lan kompatibel VR. Prepar3D nindakake pangguna ing latihan immersive liwat lingkungan realistis. Cocog kanggo instruksi komersial, akademik, profesional, utawa militer.
spilok
Kirim: 11
Melu: 12 Agustus 2014, 00:21

Dassault Falcon kanggo P3v4. Altimeter ora bisa.

Tulisan sing durung diwaca by spilok »

Aku tresna marang Falcon Prepar3dv4. Kabeh bisa digunakake kajaba altimeter. Apa ana sing ndandani iki?

Stan

superskullmaster
Kirim: 19
Melu: 30 Apr 2015, 01:35

Dassault Falcon kanggo P3v4. Altimeter ora bisa.

Tulisan sing durung diwaca by superskullmaster »

Sampeyan bakal kudu sabar kanthi cepet P3D Masalah V4. Ana kasempatan apik sing ora bisa dilakoni, mula aku bakal nyoba ngganti ukuran ing config panel karo salah siji saka bidang sing ora bisa mlaku (anggone ukurane meh padha).

spilok
Kirim: 11
Melu: 12 Agustus 2014, 00:21

Dassault Falcon kanggo P3v4. Altimeter ora bisa.

Tulisan sing durung diwaca by spilok »

Kabeh bisa digunakake sawise instal maneh. Kayane eksperimenku karo barang nyebabake sawetara kesalahan. Instal maneh wis rampung, kalebu altimeter.

Stan

Posting Balesan

Bali menyang “Prepar3D v4 lan v5 (64 bit) ”