Gwp ora nggarap pesawat apa wae

Lockheed Martin nawakake kita Prepar3D v4 lan v5 saiki asli kanggo sistem 64-bit lan kompatibel VR. Prepar3D nindakake pangguna ing latihan immersive liwat lingkungan realistis. Cocog kanggo instruksi komersial, akademik, profesional, utawa militer.
aamalk
Kirim: 1
Melu: 02 Sep 2017, 16:11

Gwp ora nggarap pesawat apa wae

Tulisan sing durung diwaca by aamalk »

Aku nyabrang sak 5 nambah pesawat sing ngandhani yen wis gpws nanging aku ora krungu apa-apa nalika im landing.do sampeyan kudu ngaktifake ing ngendi wae utawa kerjane kanthi otomatis?

DRCW
Kirim: 86
Melu: 08 Des 2014, 09:37

Gwp ora nggarap pesawat apa wae

Tulisan sing durung diwaca by DRCW »

The FSX file swara diaktifake nggunakake file dll lan versi 64 bit ngaktifake nggunakake xml. Yen sampeyan wani, sampeyan bisa ngowahi file kasebut dadi xml
Tandha: dsd_fsx_xml_sound.gau
Sanajan jenenge nuduhake FSX, pengukur iki uga bakal digunakake ing FS2004. Iki adhedhasar banget dsd_xml_sound3.gau.

Sintaks Panel.cfg
gauge10 = dsd_fsx_xml_sound! Swara, 2,2,2,2,. / gauges / dsd_xml_sound.ini
gauge11 = dsd_fsx_xml_sound! Debugger, 420,550,600,80

Pangowahan paling penting ing fungsi pangukur yaiku cara ngatasi setelan volume. Versi pangukur sadurunge nggunakake sawetara 0 nganti 100 kanggo entuk / nyetel level volume. Aku wis ngowahi iki menyang kisaran sing digunakake dening DirectSound, -10000 (makili sepi banget) dadi 0 (makili volume lengkap). Yen pangowahan iki bakal nyebabake masalah karo kode sing ana, sampeyan bisa nyetel variabel (L: Kontrol Volume Lawas) kanggo meksa ngukur bali menyang cara lawas kanggo ngatur setelan volume. Deleng ing ngisor iki.

Kanggo sing durung nggunakake versi pangukur sadurunge, saben swara dikontrol dening XML L sing beda: Variabel (sabanjure diarani LVar.) Sampeyan ngontrol swara kanthi nyetel variabel kontrol (LVar) menyang nilai sing cocog kanggo tumindak sing dipengini. Sampeyan nemtokake LVars kanggo swara nganggo file konfigurasi. Nemtokake file konfigurasi ing panel.cfg, minangka parameter kaping lima kanggo elemen pangukur "Swara" - deleng conto ing ndhuwur. Ukuran kasebut bakal ngetrapake cara ing ngisor iki kanggo ngevaluasi string file konfigurasi sing disedhiyakake:

1. Sampeyan nemtokake jalur relatif kanthi miwiti nganggo 'titik' - deleng conto sintaks, ing ndhuwur. Titik iki kanthi jangkar kanthi efektif ing folder FS utama. Ing conto ing ndhuwur, file .ini dununge ing folder pangukuran FS utama, lan diarani dsd_xml_sound.ini. Sampeyan ora winates ing folder pangukuran FS, sampeyan bisa nemtokake folder sing disenengi. Tantangan sampeyan mung yaiku njamin pangguna pungkasan duwe folder sing sampeyan tentokake ing sistem folder FS. Iki minangka cara sing digunakake kanggo ngukur swara sadurunge.

2. Utawa, sampeyan bisa nggawe dalan mutlak menyang file konfigurasi. Pengukur kasebut bakal nemokake jeneng sing nduweni kualifikasi dhewe. Kanthi ngilangi jeneng pangukur kasebut, kita bakal kari dalan menyang folder tartamtu sing dipasang gauge. Kanggo jeneng path iki, sampeyan bakal nambah folder lan jeneng file tartamtu kanggo file konfigurasi sampeyan. Contone, pesawat uji coba sing biasane diinstal ing folder sing diarani:
D:fsxPesawat Terbang777_300
Nginstal ukuran ing panel panel, lan nemtokake file konfigurasi kanthi mangkono:
gauge37 = dsd_fsx_xml_sound! Swara, 2,2,2,2, dsd_fsx_bang_sound.ini
bakal mrodhuksi spesifikasi konfigurasi saka
D:fsxAircraftb777_300paneldsd_fsx_test_sound.ini - nyelehake file konfigurasi ing folder panel pesawat, kanthi ukur swara
Elinga yen kanthi metode iki, ora ana 'dot' ing wiwitan panel.cfg parameter string, nanging senar diwiwiti karo / utawa karakter. Pengukur kasebut bakal nambani karakter / lan kanthi padha.

3. Yen gauge ora nemokake karakter titik utawa motong ing awal string parameter, bakal nelusuri string kanggo karakter titik ":" Yen nemokake siji, bakal ngira yen sampeyan wis nyedhiyani path lengkap kalebu huruf drive, kanggo file konfigurasi lan bakal nyoba ngemot tanpa ana pangaturan.
Aku ora nyaranake cara iki kanggo nggunakake liyane saka panggunaan pribadi ing komputer sampeyan dhewe. Nemtokake string file konfigurasi kaya "D:fsxgaugessound_config.ini ”njaluk alangan yen sampeyan nyebar panel. Kita pancen ora ngerti ing endi pangguna pungkasan wis nginstal FS.

4. Yen pangukur ora nemokake karakter ":", mesthine sampeyan nyoba nemtokake dalan kanthi cara sing padha karo prosedur 2, ing ndhuwur. Bakal nambah senar paramèter sing disedhiyakake menyang jalur sing diukur saka gauge, nyedhiyakake karakter slash sing dibutuhake. Tetep karo conto pesawat uji coba, kanthi pangukur sing dimuat saka folder panel, nyedhiyakake string file konfigurasi kaya iki:
gauge37 = dsd_fsx_xml_sound! Swara, 2,2,2,2, panel_soundsdsd_fsx_bang_sound.ini
bakal mrodhuksi spesifikasi konfigurasi saka
D:fsxAircraftb777_300panelpanel_soundsdsd_fsx_bang_sound.ini

5. File konfigurasi gawan. Yen ora ana file konfigurasi sing ditemtokake, utawa yen pangukur ora bisa nemokake file sing ditemtokake, file kasebut bakal nggunakake jeneng standar. Alat pengukur kasebut bakal nemokake jeneng sing nduweni kualifikasi dhewe (yen sampeyan utawa pangguna pungkasan ganti jeneng,) batalake ekstensi file ".gau", lan tambahake ".ini" File konfigurasi gawan ing folder sing padha karo gauge, kanthi jeneng dhasar sing padha. Cara iki kudu nyuda sarat kanggo nemtokake file konfigurasi ing pirang-pirang kasus. Elinga yen pangukuran nggunakake standar amarga sampeyan ora nemtokake file konfigurasi, mula bakal ditindakake tanpa mbatalake. Nanging, yen nggunakake default amarga ora bisa nemokake file sing sampeyan jelasake, bakal pop-up kothak pesen Windows sing ngandhani.

Nggawe File Konfigurasi
File konfigurasi digunakake kanggo sawetara perkara. Sing paling penting yaiku nggawe parutan ing antarane swara sing pengin diputer lan LVars sing bakal digunakake kanggo ngontrol swara kasebut. Yen sampeyan ndeleng conto dhaptar file .ini ing pungkasan dokumen iki, sampeyan bakal nemokake ngemot telung judhul bagean. Saka siji iki, siji diwenehi label [Swara] lan siji diwenehi label [LVars]. Saben duwe dhaptar entri nomer. Nomer yaiku kepiye link antarane swara lan LVar digawe. Elinga yen iku mung pinunjul kanggo nomer entri. Swara ing entri Sound00 cocog karo LVar ing Lvar00, swara ing entri Sound01 cocog karo LVar ing Lvar01, lsp.

Sampeyan bisa uga wis nglumpukake saiki, nalika nemtokake LVars ing file konfigurasi, sampeyan mung menehi jeneng kosong. Sampeyan ora nambah "L:" ing wiwitan, utawa ", nomer" ing pungkasan. Iki ora ana gandhengane karo carane ngakses variabel ing XML, mung cocog karo cara pangukuran C / C ++ karo variabel kasebut.

Nalika nggawe entri kanggo swara ing file konfigurasi, sampeyan bisa, yen pengin, nemtokake volume sing bakal ditrapake menyang swara nalika dimuat. Deleng rong entri swara pisanan ing conto .ini file ing ngisor iki. Opsi iki migunani yen sampeyan, utawa pangguna pungkasan produk, ngrasakake swara utawa swara tartamtu, kaya sing direkam, banget banter. Sampeyan bisa nemtokake volume sing bakal digunakake lan mula ora prelu nyetel ing ukuran sampeyan. Nemtokake setelan volume kanthi cara iki ora bakal ngalangi sampeyan ngganti level volume mengko.

Nalika sampeyan nemtokake swara ing file konfigurasi, ukuran kasebut bakal ngetutake protokol sing padha kanggo nemtokake jeneng swara kaya sing ditemtokake kanggo jeneng file konfigurasi. Sampeyan bisa nggunakake jalur relatif (diwiwiti karo "titik" lan ngrujuk menyang folder ing wit folder FS) utawa sampeyan bisa nggawe jalur absolut, nggunakake jalur menyang file konfigurasi minangka basis (kanthi nemtokake a utawa / karakter pertama string parameter, utawa kanthi ndhaptar folder lan file tanpa garis miring.) Deleng setelan swara pisanan ing conto .ini file ing ngisor iki. Iki nemtokake folder sing diarani PanelSounds, sing dununge ana ing folder sing ditemokake file konfigurasi, minangka lokasi file swara.
Angukur ora verifikasi jeneng swara individu ing wektu ngukur. Nanging, bakal nggunakake kothak pesen Windows kanggo ngabari pangguna yen swara tartamtu ora bisa ditemokake nalika ana upaya kanggo muter swara kasebut.

Setelan ing grup katelu, [Config] bakal direview sabanjure.

Nganggo swara
Kanggo ngontrol swara sing diwenehake, mung prakara nyetel LVar sing cocog karo angka sing didaftar ing ngisor iki kanggo tindakan sing dikepengini:
1 (> L: SomeXMLControlVar, nomer) bakal muter swara sapisan, tanpa ana pangowahan volume utawa setelan pan.
0 (> L: SomeOtherXMLControlVar, nomer) bakal mungkasi swara yen lagi diputer.
8 (> L: ThoughAnotherXMLControlVar, nomer) luwih dhisik njupuk setelan volume lan pan input saiki. Banjur bakal ditrapake ing swara sing dimaksud, lan pungkasane, kanthi miwiti muter swara ing mode daur ulang.

Variabel kontrol gauge bisa nggunakake nilai ing ngisor iki:
0 - Stop Sound
1 - Puter swara sapisan, tanpa ngganti setelan volume utawa pan sing ana saiki.
2 - Puter swara minangka daur ulang, tanpa ngganti setelan volume utawa pan sing wis ana.
3 - Ngeset volume swara, nggunakake setelan sing ditemokake ing variabel VolumeIn kasebut, tingali ing ngisor iki.
4 - Njaluk setelan volume swara saiki, nemtokake ing variabel Volume sing ditemtokake.
5 - Ngeset telusur swara, nggunakake setelan sing ditemokake ing variabel PanIn sing ditemtokake.
6 - Njupuk setting pan saiki swara, dilebokake ing variabel PanOut sing ditemtokake.
7 - Puter swara sapisan, nanging pisanan nyetel volume lan telusur menyang setelan sing ditemokake ing variabel VolumeIn lan PanIn.
8 - Puter swara minangka daur ulang, nanging pisanan nyetel volume lan pan kanggo setelan sing ditemokake ing variabel VolumeIn lan PanIn.
9 - Nggawe status looping swara. Bakal ngasilake 1 yen swara muter muter, 0 yen swara diputer sawisé mode utawa ora lagi diputer.
10 - Ngilangake swara. Swara bakal kanthi otomatis unloaded ing gauge exit, nanging yen file swara gedhe, lan sampeyan rampung karo, sampeyan bisa uga pengin mbongkar langsung, lan mbalekake memori. Perintah iki bisa uga migunake nalika nyoba. Sampeyan bisa nggawe swara lan ngisi maneh, tanpa ngisi maneh panel kabeh.
11 - Muat swara, nggunakake piranti swara Windows. Kanthi standar, pangukur bakal nggunakake piranti swara Windows kanggo muter swara. Yen sampeyan pengin nggunakake piranti swara Windows (biasane kertu swara kapindho, utawa piranti swara USB) sampeyan bisa nggunakake regane 11 kanggo mbukak swara kanggo muter ing piranti swara. Kabeh prentah liyane, yen kudu mbukak swara sadurunge nindakake fungsi dhewe, bakal mbukak swara kanggo piranti swara Windows

Posting Balesan

Bali menyang “Prepar3D v4 lan v5 (64 bit) ”