Jet Blue Airbus A-320 mega pak. Kabeh sing ndadak .....

Lockheed Martin nawakake kita Prepar3D v4 lan v5 saiki asli kanggo sistem 64-bit lan kompatibel VR. Prepar3D nindakake pangguna ing latihan immersive liwat lingkungan realistis. Cocog kanggo instruksi komersial, akademik, profesional, utawa militer.
spilok
Kirim: 11
Melu: 12 Agustus 2014, 00:21

Jet Blue Airbus A-320 mega pak. Kabeh sing ndadak .....

Tulisan sing durung diwaca by spilok »

Aku wis seneng pesawat Jet Blue A-320 Mega Pak ing v4 sawetara wulan saiki. KABEH, aku ora bisa nyepetake taun 320 dadi kacepetan nyopir sing layak. Dheweke lesu, obah kaya penyu, lan ora ana sing dakkarepake supaya bisa obah kaya biyen. Apa sing bisa diganti? Aku wis instal lan instal maneh, nanging tumindak padha.  
Apa sing bisa dipriksa kanggo ndeleng apa sing nyebabake kelematan ing kabeh pesawat ing pak iki? Aku ndownload saka Rickooo sing yakin P3dv4 disetujoni.
 
Stan

spilok
Kirim: 11
Melu: 12 Agustus 2014, 00:21

Jet Blue Airbus A-320 mega pak. Kabeh sing ndadak .....

Tulisan sing durung diwaca by spilok »

MANGSA MINDAHI.

Aku ngerti. Kayane joystickku ora dikalibrasi kanthi bener wiwit diinstal maneh. Aku ora kalibrasi, banjur bali menyang standar ing kalibrasi. Kalibrasi maneh lan kabeh kekuwatanku saiki wis bali. Katon kalibrasi Throttle wis ngaco.
Thanks kanggo maca.
Stan

Ditanggulangi

Posting Balesan

Bali menyang “Prepar3D v4 lan v5 (64 bit) ”