Pesawat Pesawat Deisgn

Lockheed Martin nawakake kita Prepar3D v4 lan v5 saiki asli kanggo sistem 64-bit lan kompatibel VR. Prepar3D nindakake pangguna ing latihan immersive liwat lingkungan realistis. Cocog kanggo instruksi komersial, akademik, profesional, utawa militer.
jimos
Kirim: 1
Melu: 26 Agustus 2015, 08:39

Pesawat Pesawat Deisgn

Tulisan sing durung diwaca by jimos »

Apa ana wong sing bisa ngrancang pesawat konsep kanggo masyarakat? Aku looking for someone to design a Long range Turbo prop Capable of carrying cargo / Pax over distance 3500 NM At speed relatively high. Aku pengin nggunakake iki ing Air hauler 2 supaya MTOW aku ora bisa mbukak ndhuwur 3 yuta Mungkin, Yen ana wong bisa mbiyantu aku ngerti, kita bisa ngunggah menyang rikooo kanggo everyone nggunakake?

DRCW
Kirim: 86
Melu: 08 Des 2014, 09:37

Pesawat Pesawat Deisgn

Tulisan sing durung diwaca by DRCW »

Halo, Ya, aku bisa mbantu sampeyan nggunakake pesawat sing wis digunakake lan nuduhake cara nyetel file pesawat CFG kanggo nambah jarak lan kecepatan pesawat sampeyan. Yen sampeyan ora nate mbukak file cfg sadurunge nemokake, gumantung karo versi apa P3D sampeyan duwe. Versi 1,2, lan 3 kudu ing Program x (86) ing komputer. Yen sampeyan duwe P3Dv4 diinstal dumunung ing standar sampeyan Program file folder ing Lockheed Martin. Saiki aku kudu ngerti manawa hauler sampeyan prop utawa jet. Yen minangka prop, mula aku kudu ngerti yen versi turbo. Tanpa informasi iki, aku mung bisa nggawa sampeyan conto: Aku bakal njupuk prop mesin 2 standar kanggo eksorsis iki. Sawise sampeyan mbukak Folder Lockheed Martin, gulung mudhun menyang simobik, mbukak banjur sampeyan bakal nemokake pesawats folder, bukak banjur temokake pesawat sing pengin diowahi. Sawise sampeyan mbukak folder pesawat sing wis dipilih, mula bakal ana pasar file pesawat cfg . Yen iki pertama kaline mbukak file cfg, klik tengen banjur bukak karo "notepad" Yen program mengklaim sampeyan butuh idin, mula klik banjur seret kabeh folder pesawat menyang desktop supaya sampeyan bisa nggawe pangowahan.

Contone, aku ditarik saka De Havilland Beaver DHC2

Langkah siji ganti bobote max

[WEIGHT_AND_BALANCE]
max_gross_weight = 5090 // (kilogram) Tambah 5090 dening 2000 supaya bisa maca 7090
weight_weight = 3410 // (pon)

Langkah 2 Nambah sawetara sampeyan

[GeneralEngineData]
engine_type = 0 // 0 = Piston, 1 = Jet, 2 = Ora Ana, 3 = Helo-Turbine, 4 = Rocket, 5 = Turboprop
Engine.0 = -0.15, 0.0, 0.0 // (kaki) longitudinal, lateral, vertical distance from reference datum
fuel_flow_scalar = 1.0 // Skalar aliran bahan bakar Kanggo nggulung pandhuan sawetara 1.0 supaya diwaca 0.48
min_throttle_limit = 0.0 / Katup persen minimal. Umume negatif kanggo pembalik turbin

Langkah 3 Tambah daya mesin

[piston_engine]
power_scalar = 1.0 // Skalar listrik piston
silinder_displacement = 109.4 // Cubic inci saben silinder
compression_ratio = 6.0 // Rasio komprèsi
number_of_cylinders = 9 // Jumlah silinder
max_rated_rpm = 2300 // Maksimum dirating RPM
max_rated_hp = 450 // HP paling akeh dirating ganti 450 menyang nomer sing luwih dhuwur ing kasus iki, aku bakal nambah 200 hp dadi 450 dadi 650

Yen sampeyan mbutuhake pitulung luwih akeh, supaya aku ngerti

Posting Balesan

Bali menyang “Prepar3D v4 lan v5 (64 bit) ”