Masalah EMB 120 Anyar

Lockheed Martin nawakake kita Prepar3D v4 lan v5 saiki asli kanggo sistem 64-bit lan kompatibel VR. Prepar3D nindakake pangguna ing latihan immersive liwat lingkungan realistis. Cocog kanggo instruksi komersial, akademik, profesional, utawa militer.
JAYEAS29X
Kirim: 1
Melu: 03 Apr 2014, 01:34

Masalah EMB 120 Anyar

Tulisan sing durung diwaca by JAYEAS29X »

Aku pesawat Tes Anyar Embraer EMB120 lan ana sawetara masalah serius sing dideteksi
Mesin iki ora bakal nyepetake lan Avionics ora bakal ngaktifake sawetara awak ing Rikooo perlu uji coba pesawat iki
pesawat iki durung siap kanggo layanan

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

Masalah EMB 120 Anyar

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Sampeyan wis weruh aku ngarep-arep, sing Rikoooo ora nggawe pesawat iki, kan? Apa salah karo sadurunge sadurunge njaluk tangane iku amarga soko sing digawe sing nggawe salah ...

Avatar pangguna
rikoooo
Administrator global
Kirim: 547
Melu: 09 Sep 2011, 10:03
Lokasi: SWITZERLAND
Hubungi:

Masalah EMB 120 Anyar

Tulisan sing durung diwaca by rikoooo »

Hello JAYEAS29X,

Apa sampeyan uga butuh wektu kanggo maca kaca iki add-on sadurunge sampeyan kirim keluhan sampeyan wis diterangno. Mung maca ok?

http://www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/56/875

Matur nuwun
Bon vols - Penerbangan Apik

Erik - Admin

DRCW
Kirim: 86
Melu: 08 Des 2014, 09:37

Masalah EMB 120 Anyar

Tulisan sing durung diwaca by DRCW »

Hei, kanggo mbantu wong-wong sing duwe masalah swara kayata switch, callout dll ... sampeyan bisa ngirim iki, ana prilaku kanggo nutupi hubungan dll karo xml P3D nggunakake ing V4
Lampiran dsd_fsx_xml_sound.rtf ora kasedhiya maneh
lampiran

[Ekstensi rtf wis ora aktif lan ora bisa ditampilake maneh.]

dsd_fsx_xml_sound_2018-02-13.txt
(18.09 KiB) Didownload kaping 269 kaping
Newforversion5_2018-02-13.txt
(1.49 KiB) Didownload kaping 277 kaping

[Ekstensi rtf wis ora aktif lan ora bisa ditampilake maneh.]

dsd_fsx_xml_sound.txt
(18.09 KiB) Didownload kaping 297 kaping
Newforversion5.txt
(1.49 KiB) Didownload kaping 318 kaping

Posting Balesan

Bali menyang “Prepar3D v4 lan v5 (64 bit) ”