Pitakonan basa 737 pack?

Lockheed Martin nawakake kita Prepar3D v4 lan v5 saiki asli kanggo sistem 64-bit lan kompatibel VR. Prepar3D nindakake pangguna ing latihan immersive liwat lingkungan realistis. Cocog kanggo instruksi komersial, akademik, profesional, utawa militer.
iamcanadian2
Kirim: 1
Melu: 14 Okt 2016, 06:23

Pitakonan basa 737 pack?

Tulisan sing durung diwaca by iamcanadian2 »

Ora ana wong ngerti carane ngganti basa c ing paket 737. Iku apik nanging aku entuk wong Perancis ngomong kanggo ora udud lan seatbelt?
Aku nggunakake Paint Disney Disney. gedhe karya dening cara! thanks.

DRCW
Kirim: 86
Melu: 08 Des 2014, 09:37

Pitakonan basa 737 pack?

Tulisan sing durung diwaca by DRCW »

Halo, Yen sampeyan duwe pesawat liyane ing basa Inggris, sampeyan bisa mindhah swara iki lan ngganti pesawat kasebut ing paket 737. Kanggo nindakake iki, bukak folder swara ing pesawat, gulung mudhun nganti sampeyan nemokake loro audiofil wav. . Cathet jeneng kasebut, banjur klik kaping pindho ing saben wong supaya bisa dirungokake lan diverifikasi. Saiki pindhah menyang pesawat sing duwe swara kaya ing paket 737. Sawise sampeyan nemokake swara loro ing pesawat sing pengin ditransfer, banjur salin lan tempelake audiofil menyang desktop. . Bisa ditandhani kaya ing ngisor iki:
Kabayan_Alert or Seatbelt lan biasane No_Smoking isa padha. Saiki priksa manawa jeneng file swara wav cocog sing gedhe-gedhe saka paket 737, yen ora, mung klik tengen ing antarané sampeyan disisipi sampeyan desktop , Lan ganti jeneng file kasebut supaya padha match. Banjur seret file menyang folder swara saka pak 737, lan sampeyan bakal diwenehi pilihan pindhah lan ngganti wong mau. Sampeyan saiki kudu duwe swara sing bener yen sampeyan pengin ngganti switch.

Posting Balesan

Bali menyang “Prepar3D v4 lan v5 (64 bit) ”