Hei? kasengsem ing kloter karo akeh AI ing serverku ???

Lockheed Martin nawakake kita Prepar3D v4 lan v5 saiki asli kanggo sistem 64-bit lan kompatibel VR. Prepar3D nindakake pangguna ing latihan immersive liwat lingkungan realistis. Cocog kanggo instruksi komersial, akademik, profesional, utawa militer.
fltbuff71
Kirim: 9
Melu: 28 Jan 2016, 19:40

Hei? kasengsem ing kloter karo akeh AI ing serverku ???

Tulisan sing durung diwaca by fltbuff71 »

Deleng situs web fsxflywithmanyai.weebly.com kanggo rincian

Bakal ngeset penerbangan klompok ing mangsa ngarep yen cukup kapentingan.

kontakku [email protected]

Aku nggunakake download Rikooo kanggo paket ati 737 lan 747

Ora bisa fly AI ing multiplayer ing Steam, nanging JoinFS gedhe lan sampeyan bisa fly Steam, Box, utawa Flight Sim liyane ing free flight.

Aku ora bakal nggunakake TeamSpeak lan katon kaya ngisi kanggo server saiki ....

Yen kasengsem, mung supaya aku ngerti

Ndeleng gambar sing digandhengake karo aku nggarap Ai Flight Planner. .my server, lan JoinFS
lampiran
2017-12-24_18-30-56-468_2018-01-20-2.jpg
2017-12-24_18-30-56-468_2018-01-20-2.jpg (33.3 KiB) Viewed 4536 times
2017-12-31_7-58-51-624_2018-01-20-2.jpg
2017-12-31_7-58-51-624_2018-01-20-2.jpg (22.18 KiB) Viewed 4536 times
2017-12-28_10-55-56-546_2018-01-20-3.jpg
2017-12-28_10-55-56-546_2018-01-20-3.jpg (18.75 KiB) Viewed 4536 times

fltbuff71
Kirim: 9
Melu: 28 Jan 2016, 19:40

Hei? kasengsem ing kloter karo akeh AI ing serverku ???

Tulisan sing durung diwaca by fltbuff71 »

OK, kita siap kanggo fly, teka ndeleng website, gabung bebarengan karo JoinFS.

Bakal mengkono iki saben dina pungkasanipun ing server sandi kaping pirang-pirang dina.

Mangga nyenengake kapentingan kula @ [email protected]



Thanks



Seneng Terbang!

fltbuff71
Kirim: 9
Melu: 28 Jan 2016, 19:40

Hei? kasengsem ing kloter karo akeh AI ing serverku ???

Tulisan sing durung diwaca by fltbuff71 »

SAIKI SAIKI, pesawat otomatis sing aktif karo akeh AI, mung mangkat KMCO ... Waca situs web saya kanggo rincian

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

Hei? kasengsem ing kloter karo akeh AI ing serverku ???

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

fltbuff71 wrote:SAIKI SAIKI, pesawat otomatis sing aktif karo akeh AI, mung mangkat KMCO ... Waca situs web saya kanggo rincian
Sing kabeh apik lan apik, nanging ngendi website sampeyan?

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

Hei? kasengsem ing kloter karo akeh AI ing serverku ???

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Dariussssss wrote:
fltbuff71 wrote:SAIKI SAIKI, pesawat otomatis sing aktif karo akeh AI, mung mangkat KMCO ... Waca situs web saya kanggo rincian
Sing kabeh apik lan apik, nanging ngendi website sampeyan?
dheweke dikirim iki ing FSX, P3D lan forum FS2004. padha ing saben wong. website iku fsxflywithmanyai.weebly.com sing ana ing baris kaping pisanan saka kiriman kasebut.

Pribadi ... #NotImpressed

fltbuff71
Kirim: 9
Melu: 28 Jan 2016, 19:40

Hei? kasengsem ing kloter karo akeh AI ing serverku ???

Tulisan sing durung diwaca by fltbuff71 »

Hello, iki ing baris pisanan topik forumku ...

Deleng situs web fsxflywithmanyai.weebly.com kanggo rincian

Posting Balesan

Bali menyang “Prepar3D v4 lan v5 (64 bit) ”