Piranti lunak pemodelan

Lockheed Martin nawakake kita Prepar3D v4 lan v5 saiki asli kanggo sistem 64-bit lan kompatibel VR. Prepar3D nindakake pangguna ing latihan immersive liwat lingkungan realistis. Cocog kanggo instruksi komersial, akademik, profesional, utawa militer.
jbduro
Kirim: 1
Melu: 28 Jan 2018, 16:13

Piranti lunak pemodelan

Tulisan sing durung diwaca by jbduro »

Hello
Aku kepengin nggawe model kasebut nanging aku ora ngerti sapa sing bakal digunakake kanggo nempuh pesawat P3D.
Sampeyan bisa mbantu aku
Matur nuwun kanggo saran

DRCW
Kirim: 86
Melu: 08 Des 2014, 09:37

Piranti lunak pemodelan

Tulisan sing durung diwaca by DRCW »

Yen sampeyan ngerti kode kasebut P3D pesawat, lan pengin upload kanggo kabeh wong, sampeyan bisa nindakake iku ing simivation.com. Yen sampeyan ngerteni, wenehake supaya aku bisa nyoba! Matur suwun, Darrin

Posting Balesan

Bali menyang “Prepar3D v4 lan v5 (64 bit) ”