Muni ing Douglas C-47 Skytrain

Lockheed Martin nawakake kita Prepar3D v4 lan v5 saiki asli kanggo sistem 64-bit lan kompatibel VR. Prepar3D nindakake pangguna ing latihan immersive liwat lingkungan realistis. Cocog kanggo instruksi komersial, akademik, profesional, utawa militer.
Yohanes lawas
Kirim: 2
Melu: 17 Jun 2018, 12:59

Muni ing Douglas C-47 Skytrain

Tulisan sing durung diwaca by Yohanes lawas »

Aku bubar nginstal Douglas C-47 Skytrain menyang P3D Windows 4 V10. Apa sim sing apik banget, aku mesthi bakal mbayar kualitas kasebut. Nanging aku ora duwe swara switch, pompa bahan bakar utawa call out. Apa ana sing ngerti kepiye carane bisa ngrungokake swara kasebut. Coba coba pandhuan gampang kaya pos, amarga aku iki komputer bodho pengakuane.
John Caselton

Posting Balesan

Bali menyang “Prepar3D v4 lan v5 (64 bit) ”