Penempatan Pemandangan?

Lockheed Martin nawakake kita Prepar3D v4 lan v5 saiki asli kanggo sistem 64-bit lan kompatibel VR. Prepar3D nindakake pangguna ing latihan immersive liwat lingkungan realistis. Cocog kanggo instruksi komersial, akademik, profesional, utawa militer.
LTCSZ
Kirim: 3
Melu: 13 Apr 2015, 21:57

Penempatan Pemandangan?

Tulisan sing durung diwaca by LTCSZ »

Aku wis ngundhuh lan nginstal file iki: las_vegas_mega_photoreal_scenery.zip, nanging durung katon munggah ... Aku isih njaluk pemandangan stock ... Ngendi aku kudu nyedhiyakake sesawangan ing Library? Thanks

Avatar pangguna
Ivixwait
Kirim: 383
Melu: 27 Agustus 2013, 18:54
Simulator sing paling akeh digunakake: FSX
Lokasi: LFHH
Hubungi:

Penempatan Pemandangan?

Tulisan sing durung diwaca by Ivixwait »

Hi
Apa sampeyan nginstal pemandangan karo installer kasebut? lan ing endi persis? biasane sampeyan mung kudu milih sumber fsxfolder kasebut

Posting Balesan

Bali menyang “Prepar3D v4 lan v5 (64 bit) ”