Boeing_737_classic_multi_livery_pack

Lockheed Martin nawakake kita Prepar3D v4 lan v5 saiki asli kanggo sistem 64-bit lan kompatibel VR. Prepar3D nindakake pangguna ing latihan immersive liwat lingkungan realistis. Cocog kanggo instruksi komersial, akademik, profesional, utawa militer.
CL38
Kirim: 18
Melu: 30 Des 2015, 15:44

Boeing_737_classic_multi_livery_pack

Tulisan sing durung diwaca by CL38 »

Hello
kanthi P3Dv4, pendaratan B737-400, ILS, cedhak karo landasan pesawat kasebut ana ing sangisore G / S, lampu kasebut ing ngisor G / S urip lan ana kacilakan kasebut. (ora ana masalah karo B737-800 ing FSX)

CL38
Kirim: 18
Melu: 30 Des 2015, 15:44

Boeing_737_classic_multi_livery_pack

Tulisan sing durung diwaca by CL38 »

Masalah ditanggulangi; Aku ora metu cukup flaps.

Avatar pangguna
rikoooo
Administrator global
Kirim: 547
Melu: 09 Sep 2011, 10:03
Lokasi: SWITZERLAND
Hubungi:

Boeing_737_classic_multi_livery_pack

Tulisan sing durung diwaca by rikoooo »

Hi

Thanks kanggo saran sampeyan. Kita seneng sampeyan wis ngrampungake masalah sampeyan.
Bon vols - Penerbangan Apik

Erik - Admin

jopidioot
Kirim: 5
Melu: 17 Jan 2017, 23:02

Boeing_737_classic_multi_livery_pack

Tulisan sing durung diwaca by jopidioot »

Tumpukan radioku tetep ireng tanpa gauge, saengga ora bisa nggawe frekuensi apa-apa.
Apa salah, lan apa sing kudu dilakoni?

jopidioot
Kirim: 5
Melu: 17 Jan 2017, 23:02

Boeing_737_classic_multi_livery_pack

Tulisan sing durung diwaca by jopidioot »

Ngapunten, salah titik. Aku bodo, haha.

Posting Balesan

Bali menyang “Prepar3D v4 lan v5 (64 bit) ”