Ora bisa ndeleng ROBIN_DR400_regent_v2_p3dv4 ing dhaptar

Lockheed Martin nawakake kita Prepar3D v4 lan v5 saiki asli kanggo sistem 64-bit lan kompatibel VR. Prepar3D nindakake pangguna ing latihan immersive liwat lingkungan realistis. Cocog kanggo instruksi komersial, akademik, profesional, utawa militer.
Braudoux
Kirim: 5
Melu: 28 Nov 2011, 15:08

Ora bisa ndeleng ROBIN_DR400_regent_v2_p3dv4 ing dhaptar

Tulisan sing durung diwaca by Braudoux »

Halo,
Mung nginstal lady ayu iki nanging P3Dv4.1 ora pengin nuduhake dheweke ing dhaptar pesawat ... 3 Folder dipasang kanthi bener ing direktori Simobject (RobinLFCO, RobinLFDT lan RobinLFIM). SIMStarter appku nuduhake dheweke ing manager livery (nanging tanpa gambar cilik) ...
Ing wektu sing padha aku wis nginstal Beluga lan aku bisa ndeleng!
Sembarang gagasan?
Cordially

Kanggo informasi, aku nyoba ngubungi sampeyan nanging sistem CAPTCHA sampeyan ora bisa mlaku (pirsani file sing dilampirake)
Lampiran SNAG-000016-07-201821.54.36.jpg ora kasedhiya maneh
lampiran
SNAG-000016-07-201821.54.36.jpg
SNAG-000016-07-201821.54.36.jpg (27.98 KiB) Deleng 2184 kaping

Posting Balesan

Bali menyang “Prepar3D v4 lan v5 (64 bit) ”