Ngundhuh lan instalasi klasik 737

Lockheed Martin nawakake kita Prepar3D v4 lan v5 saiki asli kanggo sistem 64-bit lan kompatibel VR. Prepar3D nindakake pangguna ing latihan immersive liwat lingkungan realistis. Cocog kanggo instruksi komersial, akademik, profesional, utawa militer.
jopidioot
Kirim: 5
Melu: 17 Jan 2017, 23:02

Ngundhuh lan instalasi klasik 737

Tulisan sing durung diwaca by jopidioot »

Sawise didownload lan nginstal, radiostack wis ilang. (mung kothak ireng). Aku mriksa forum lan nyoba saran, uga program cilik sing mbenerake sing kasebut, nanging isih ana asil. Aku uga ndownload maneh lan nginstal maneh, nanging ora ana luck. Pesawat kasebut mlaku nanging ora ana radio.
Apa ora bisa mbenerake download, supaya bisa digunakake sawise nginstal?
Dilaporake sadurunge nanging ora entuk balesan / reaksi.

Mugi entuk saiki.

Salam paling apik, Eef.

Avatar pangguna
rikoooo
Administrator global
Kirim: 547
Melu: 09 Sep 2011, 10:03
Lokasi: SWITZERLAND
Hubungi:

Ngundhuh lan instalasi klasik 737

Tulisan sing durung diwaca by rikoooo »

Hai Eef,

Matur nuwun kanggo pesen sampeyan,

Aku wis nganyari paket iki mangga download versi paling anyar babagan iki add-on, utawa yen sampeyan pengin nggawe koreksi radio, cukup mbusak file 737-400.dll saka folder "Panel" klasik Boeing 737, gubug radio bakal ditampilake maneh.

Happy pesawat
Bon vols - Penerbangan Apik

Erik - Admin

wayela
Kirim: 2
Melu: 05 Des 2018, 05:52

737 klasik - nabrak P3Dv4

Tulisan sing durung diwaca by wayela »

Hai Rikoo,
Kaping pisanan, matur nuwun sanget kanggo sampeyan sing wis bisa kerja lan paket sing apik banget P3Dv4. Aku nggawe kabisat gedhe saka FSX kanggo P3D ing pungkasan taun kepungkur, lan sampeyan wis dadi bagean gedhe babagan panggunaan FS anyar.
Aku ngilangi paket sampeyan - Boeing 737 Classic Multi Livery Pack FSX & P3D - lan ing wiwitan, kabeh bisa mlaku kanthi ora masalah. Nanging, sawetara minggu kepungkur, saben-saben, nalika mlebu P3D, Aku mbukak salah sawijining B737s Classic, P3Dv4 mung ditutup kabeh, udakara 10 detik sawise pesawat wis dimuat lan ditampilake ing layar ............... Nalika isih ndownload pesawat liyane lan pemandangan ORBX landclass, aku ora ngerti apa sing wis diganti. Aku wis ndownload versi paling anyar babagan paket ............. nanging isih masalah karo kabeh pesawat 737.

Apa ana saran sing bisa nulungi aku ?? Nyuwun pangapunten tumrap pitakon paling dawa ....... :-)

Rgds tulus
Wayne

wayela
Kirim: 2
Melu: 05 Des 2018, 05:52

737 klasik - nabrak P3Dv4

Tulisan sing durung diwaca by wayela »

Hai Rikoo,
Kaping pisanan, matur nuwun sanget kanggo sampeyan sing wis bisa kerja lan paket sing apik banget P3Dv4. Aku nggawe kabisat gedhe saka FSX kanggo P3D ing pungkasan taun kepungkur, lan sampeyan wis dadi bagean gedhe babagan panggunaan FS anyar.
Aku ngilangi paket sampeyan - Boeing 737 Classic Multi Livery Pack FSX & P3D - lan ing wiwitan, kabeh bisa mlaku kanthi ora masalah. Nanging, sawetara minggu kepungkur, saben-saben, nalika mlebu P3D, Aku mbukak salah sawijining B737s Classic, P3Dv4 mung ditutup kabeh, udakara 10 detik sawise pesawat wis dimuat lan ditampilake ing layar ............... Nalika isih ndownload pesawat liyane lan pemandangan ORBX landclass, aku ora ngerti apa sing wis diganti. Aku wis ndownload versi paling anyar babagan paket ............. nanging isih masalah karo kabeh pesawat 737.

Apa ana saran sing bisa nulungi aku ?? Nyuwun pangapunten tumrap pitakon paling dawa ....... :-)

Rgds tulus
Wayne

Posting Balesan

Bali menyang “Prepar3D v4 lan v5 (64 bit) ”