Ditanggulangi - Edgley Optica

Lockheed Martin nawakake kita Prepar3D v4 lan v5 saiki asli kanggo sistem 64-bit lan kompatibel VR. Prepar3D nindakake pangguna ing latihan immersive liwat lingkungan realistis. Cocog kanggo instruksi komersial, akademik, profesional, utawa militer.
lys_knight
Kirim: 1
Melu: 25 Sep 2018, 19:40

Ditanggulangi - Edgley Optica

Tulisan sing durung diwaca by lys_knight »

Halo! Amarga ora bisa nyemak file kasebut amarga ora nggunakake facebook (tinimbang aku duwe kanca sejatine) aku mung pengin ujar milih pesawat kasebut ing P3D V4 3 program kasebut langsung. Aku saranake manawa panulis (lan Rikooo) nyopot kaya sing kompatibel p3D4 3.

Longnez
Kirim: 4
Melu: 07 Des 2019, 12:21

Edgley Optica

Tulisan sing durung diwaca by Longnez »

Padha kanggo v4.5 versi!

plug_nickel
Kirim: 2
Melu: 06 Des 2012, 14:21
Simulator sing paling akeh digunakake: FSX
Lokasi: Kidul dening Rahmat Allah

Edgley Optica

Tulisan sing durung diwaca by plug_nickel »

Menyang: 1) SimObjects> Pesawat> Edgely Optica

Bukak: 2) Properti> Keamanan> Sunting> banjur ganti kanggo ngidini kabeh Grup lan Pangguna> Ok

mlaku P3Dv4 HF2; mlaku wae.

Longnez
Kirim: 4
Melu: 07 Des 2019, 12:21

Edgley Optica

Tulisan sing durung diwaca by Longnez »

Halo plug_nickel
Aku nglakoni kaya sing dakkandhakake, nanging babar pisan ora ana P3D nabrak sanalika aku pengin mbukak pesawat kasebut kanthi tekstur.
Aneh!

plug_nickel
Kirim: 2
Melu: 06 Des 2012, 14:21
Simulator sing paling akeh digunakake: FSX
Lokasi: Kidul dening Rahmat Allah

Edgley Optica

Tulisan sing durung diwaca by plug_nickel »

Halo Longnez

Nyuwun sewu sampeyan duwe masalah. Sepisanan dipriksa:
1} Bukak maneh ing properti Edgley Optica lan deloken manawa kabeh Grup lan Pangguna isih dicenthang. Ana tandha cekak ireng sing wani nyorot owah-owahan. Yen ora,
1a) Busak centhang mung banjur tindakake prosedur kasebut banjur mriksa maneh maca.

Sawise rampung verifikasi manawa kabeh Grup lan Pangguna saiki dikelola. Coba pesawat lan delengen yen sampeyan duwe CTD. Yen sampeyan nindakake, sampeyan kudu "njupuk Kepemilikan" folder Edgley Optica. Google "Take Kepemilikan windows 10" kanggo download kumpulan.

Windows 10 minangka program sing akeh banget lan MS wis ngetren-elenake pirang-pirang lorong sing ana ing dalan pangguna / keamanan. Ngganti ijin keamanan kadang diwenehi tulisan kanthi luwih akeh. Njupuk Kepemilikan mbantu mungkasi W10 ing tingkat pendaptaran saka ijin nulis ulang.

Apik mabur

ps .... dititi maneh EO lan isih mabur alon-alon ing ORBX

Longnez
Kirim: 4
Melu: 07 Des 2019, 12:21

Edgley Optica

Tulisan sing durung diwaca by Longnez »

Halo plug_nickel
Solusi sing tepat yaiku iki:
1} Bukak maneh ing properti Edgley Optica lan deloken manawa kabeh Grup lan Pangguna isih dicenthang. Ana tandha cekak ireng sing wani nyorot owah-owahan. Yen ora,
1a) Busak centhang mung banjur tindakake prosedur kasebut banjur mriksa maneh maca.
Saiki kabeh apik!
Akhire aku bisa mabur nganggo pesawat lampu Inggris sing paling apik iki!
Matur nuwun kanthi sanget kanggo plug_nickel bantuan sampeyan!
Apik mabur!

Longnez
Kirim: 4
Melu: 07 Des 2019, 12:21

Edgley Optica

Tulisan sing durung diwaca by Longnez »

Matur nuwun kanggo nganyari iki!
Aku bakal seneng mabur karo dheweke ...:) ;)

Bedlamsquare
Kirim: 15
Melu: 20 Agustus 2020, 16:58

Edgley Optica

Tulisan sing durung diwaca by Bedlamsquare »

Aku duwe masalah sing padha - model iki nyebabake crash ing desktop P3D v4 lan v5. Iku mung model sing nate rampung. Ngobrol karo ijin keamanan dudu wangsulan - lan ora bisa daklakoni.

GrahamL
Kirim: 1
Melu: 31 Jan 2016, 16:22

Re: Edgley Optica

Tulisan sing durung diwaca by GrahamL »

Aku - kepiye kesempatan bakal diurutake ??

Bedlamsquare
Kirim: 15
Melu: 20 Agustus 2020, 16:58

Re: Edgley Optica

Tulisan sing durung diwaca by Bedlamsquare »

Aku pancen curiga karo sawetara file saka situs iki. Optica duwe idin sing lucu amarga idin uga AT-802 Fire Fire. Aku bubar pindhah P3D folder menyang drive anyar, lan nalika nyoba mbusak folder Fire Boss, aku ora duwe idin, malah dadi administrator. Sing ambune kaya virus / Jaran Trojan.

dikunci

Bali menyang “Prepar3D v4 lan v5 (64 bit) ”