Ngalih Lampu Penggerak Keluarga A320

Lockheed Martin nawakake kita Prepar3D v4 lan v5 saiki asli kanggo sistem 64-bit lan kompatibel VR. Prepar3D nindakake pangguna ing latihan immersive liwat lingkungan realistis. Cocog kanggo instruksi komersial, akademik, profesional, utawa militer.
3201907
Kirim: 5
Melu: 30 Mei 2018, 02:16

Ngalih Lampu Penggerak Keluarga A320

Tulisan sing durung diwaca by 3201907 »

Halo!

Aku wis nggunakake download kulawarga A320 FSX kanggo kepungkur, kanthi kasar, rong taun tanpa masalah.

Aku bubar nganyari menyang P3D v4.3 lan nalika pesawat mbukak, "tombol kontak" ora bakal nguripake. Dadi, aku ora bisa miwiti mesin.

Informasi babagan iki utawa bantuan?

MATUR NUWUN!

Avatar pangguna
rikoooo
Administrator global
Kirim: 547
Melu: 09 Sep 2011, 10:03
Lokasi: SWITZERLAND
Hubungi:

Ngalih Lampu Penggerak Keluarga A320

Tulisan sing durung diwaca by rikoooo »

Halo,

Aku wis nyoba tes lan kabeh bisa mlaku kanthi apik, nanging, aku nggunakake saklar pengapian saka panel 2D tinimbang kokpit virtual, coba kaya aku lan sampeyan masalah kudu dirampungake. CTRL + E uga bakal trik

Happy pesawat
Bon vols - Penerbangan Apik

Erik - Admin

3201907
Kirim: 5
Melu: 30 Mei 2018, 02:16

Ngalih Lampu Penggerak Keluarga A320

Tulisan sing durung diwaca by 3201907 »

Erik,

Aku bakal nyoba sing bengi utawa sesuk. Aku ora nate mikir babagan panel 2D; Aku lali haha

Aku "menehi peta" saklar kanthi ngeklik tombol 'Aku' sing gampang ing keyboard kanggo Master Ignition Switch (On) nanging ora ana pilihan kanggo map tombol kanggo mateni. Nanging, aku luwih ora peduli yen ganti dadi "mateni".

Siji bab pungkasan, lan babagan kulawarga A320 nanging ora babagan saklar: ing FSX kamera bisa digedhekake nganggo spacebar lan rodha mouse. Mung sawetara tampilan kamera saiki sing ngidini P3D v4.3 Maneh, ora nggawe apa-apa sing ora bisa digunakake, kayata ing FSX Aku bisa nggawe posisi maneh kamera swiwi (eksterior) nganggo zoom zoom uga tombol Control / Shift / Enter. Apa ana sing nolak iki? Deleng gambar sing dipasang. Ing FSX Aku bisa nggunakake rodha mouse kanggo nggedhekake banjur nggunakake tombol Kontrol / Shift / Enter kanggo mindhah kamera menyang mesin. Intine, aku nggawe tampilan kamera dhewe banjur tetep nyimpen penerbangan supaya kamera ora bisa direset maneh.

Thanks for the help with the switch! :)
Greg

Posting Balesan

Bali menyang “Prepar3D v4 lan v5 (64 bit) ”