Kaca biru tinted

Lockheed Martin nawakake kita Prepar3D v4 lan v5 saiki asli kanggo sistem 64-bit lan kompatibel VR. Prepar3D nindakake pangguna ing latihan immersive liwat lingkungan realistis. Cocog kanggo instruksi komersial, akademik, profesional, utawa militer.
paradisca1
Kirim: 1
Melu: 01 Jun 2015, 00:29

Kaca biru tinted

Tulisan sing durung diwaca by paradisca1 »

Kanggo pesawat awal kayata Mil-ShN's B-26 Marauder lan RCS Panel B-25 Mitchell aku ndeleng warna biru ing kabeh kaca. Apa aku mung melu iki utawa apa ana akibat sing dibutuhake? Utawa aku salah katrangan kaya ngono? Bantuan akeh ngormati.

Steve P.

warnc
Kirim: 2
Melu: 12 Okt 2019, 11:29

Kaca biru tinted

Tulisan sing durung diwaca by warnc »

tambang padha kanggo pesawat kasebut lan aku kudu mateni mekar yaiku 0

warnc
Kirim: 2
Melu: 12 Okt 2019, 11:29

Kaca biru tinted

Tulisan sing durung diwaca by warnc »

tambang padha kanggo pesawat kasebut lan aku kudu mateni refleksi dinamis

Posting Balesan

Bali menyang “Prepar3D v4 lan v5 (64 bit) ”