Nord 2501

Lockheed Martin nawakake kita Prepar3D v4 lan v5 saiki asli kanggo sistem 64-bit lan kompatibel VR. Prepar3D nindakake pangguna ing latihan immersive liwat lingkungan realistis. Cocog kanggo instruksi komersial, akademik, profesional, utawa militer.
jfmitch
Kirim: 4
Melu: 29 Agustus 2012, 17:11
Simulator sing paling akeh digunakake: FSX
Lokasi: Langkawi

Nord 2501

Tulisan sing durung diwaca by jfmitch »

Iki katerangan umum: Nalika aku ngundhuh Noratlas Nord 2501 lan banjur ngaktifake komputerku, dheweke ngandhani sawijining popup ngandhani yen ana pembaruan. Saiki mung sawetara menit wis liwati antara download lan aktivasi supaya aku nganggep ana kesalahan nang endi wae.

Posting Balesan

Bali menyang “Prepar3D v4 lan v5 (64 bit) ”