Installer ora nginstal? P3Dv3

Lockheed Martin nawakake kita Prepar3D v4 lan v5 saiki asli kanggo sistem 64-bit lan kompatibel VR. Prepar3D nindakake pangguna ing latihan immersive liwat lingkungan realistis. Cocog kanggo instruksi komersial, akademik, profesional, utawa militer.
Rhodaf
Kirim: 3
Melu: 25 Des 2018, 20:11

Installer ora nginstal? P3Dv3

Tulisan sing durung diwaca by Rhodaf »

Mung ndhaptar lan ndownload file Boeing 737-800 lan mbukak proses installer, nanging ora ana ing "Sim Objects / Airplanes" apa wae Boeing ditampilake. Apa salahku?

Avatar pangguna
rikoooo
Administrator global
Kirim: 547
Melu: 09 Sep 2011, 10:03
Lokasi: SWITZERLAND
Hubungi:

Installer ora nginstal? P3Dv3

Tulisan sing durung diwaca by rikoooo »

Hi Rhodaf,

Apa sampeyan bisa menehi link babagan iki add-on mangga, kita duwe akeh 737 sing dadi host ing Rikoooo.

Matur nuwun
Bon vols - Penerbangan Apik

Erik - Admin

Rhodaf
Kirim: 3
Melu: 25 Des 2018, 20:11

Installer ora nginstal? P3Dv3

Tulisan sing durung diwaca by Rhodaf »

Jet2.com Paket Boeing 737-800 Jet2.com .... Aku duwe P3D v3 lan mbukak installer kanthi hak Admin, mbukak pesawat lan ora ana apa-apa, mula priksa pesawat SimObjects Airplane lan ora ana !!

Avatar pangguna
rikoooo
Administrator global
Kirim: 547
Melu: 09 Sep 2011, 10:03
Lokasi: SWITZERLAND
Hubungi:

Installer ora nginstal? P3Dv3

Tulisan sing durung diwaca by rikoooo »

Inggih, aku ora ngerti sampeyan milih P3Dv3 minangka simulasi sajrone instalasi.

Sampeyan kudu milih 3D V3 sing disiapake supaya bisa dikandhani auto-installing ngendi nyalin file kasebut.

Coba maneh lan banjur nganyari aku.

Matur nuwun.
Bon vols - Penerbangan Apik

Erik - Admin

Rhodaf
Kirim: 3
Melu: 25 Des 2018, 20:11

Installer ora nginstal? P3Dv3

Tulisan sing durung diwaca by Rhodaf »

Sampeyan dadi pinter ... lan aku dadi bisu !! Aku digunakake setelan otomatis lan digawe FSX ing Microsoft Games. Dadi wektu iki aku milih manual banjur browsing lan milih P3Dlokasi v3 lan bingo !! Matur nuwun kanthi sabar lan pitulung. Kabeh sing paling apik kanggo 2019!

Avatar pangguna
rikoooo
Administrator global
Kirim: 547
Melu: 09 Sep 2011, 10:03
Lokasi: SWITZERLAND
Hubungi:

Installer ora nginstal? P3Dv3

Tulisan sing durung diwaca by rikoooo »

Hi Rhodaf,

Matur suwun wangsulan. Biasane ing auto-installer otomatis ndeteksi Panjenengan P3Dlokasi v3 saiki, mbesuk sampeyan ora kudu milih instalasi adat, mung milih instalasi otomatis lan mriksa kothak Prepar3D v3 saka dhaptar simulator.

Penerbangan sing apik lan taun anyar seneng :)
Bon vols - Penerbangan Apik

Erik - Admin

Posting Balesan

Bali menyang “Prepar3D v4 lan v5 (64 bit) ”