Ora ana kokpit, Bombardier CL-415

Lockheed Martin nawakake kita Prepar3D v4 lan v5 saiki asli kanggo sistem 64-bit lan kompatibel VR. Prepar3D nindakake pangguna ing latihan immersive liwat lingkungan realistis. Cocog kanggo instruksi komersial, akademik, profesional, utawa militer.
donbrindles
New Member
New Member
Kirim: 3
Melu: 21 Jan 2016, 21:16

Ora ana kokpit, Bombardier CL-415

Tulisan sing durung diwaca by donbrindles »

Aku wis ngundhuh lan nginstal Bombardier CL-145 Canadair Super Scooper. Kabeh iku apik ... kajaba ora ana kokpit! Nalika aku mbukak pesawat ing p3d4.4 Aku entuk pesen "E:P3D4GaugesCockpit muni ilang "Apa sing kudu ditindakake?

Thanks, Don.

donbrindles
New Member
New Member
Kirim: 3
Melu: 21 Jan 2016, 21:16

Ora ana kokpit, Bombardier CL-415

Tulisan sing durung diwaca by donbrindles »

Apa wae bantuan? Dikirim pitung dina kepungkur,

Don

Posting Balesan

Bali menyang “Prepar3D v4 lan v5 (64 bit) ”