Pemasang ora bisa digunakake ing V4.4

Lockheed Martin nawakake kita Prepar3D v4 lan v5 saiki asli kanggo sistem 64-bit lan kompatibel VR. Prepar3D nindakake pangguna ing latihan immersive liwat lingkungan realistis. Cocog kanggo instruksi komersial, akademik, profesional, utawa militer.
rgp1942
New Member
New Member
Kirim: 1
Melu: 07 Februari 2019, 23:48

Pemasang ora bisa digunakake ing V4.4

Tulisan sing durung diwaca by rgp1942 »

Apa aku salah? Aku wis ndownload loro pesawat lan pemandangan P3D V4 lan nggunakake installer sing gawan kanggo nginstal menyang V4.4. Kabeh keadaan aku wis mriksa manawa wis diinstal P3D V4. Aku nyoba loro ngidini installer dadi otomatis, lan nuding installer menyang P3D direktori. Sawise instalasi, produk ora ana P3D, lan padha ora nuduhake ing Addit! Pro. Yen aku njupuk wektu lan alangan kanggo nginstal kanthi manual menyang P3D folder, kabeh OK. Pendhaftaran P3D folder program ing:
"F: Program FilesLockheed MartinPrepar3D v4 "
Liyane saka P3D folder kasebut ana ing C:
"C: ProgramDataLockheed MartinPrepar3D v4 "

Kene file 2 kanggo nguji:
mt_adams_and_mt_st__helens.exe - installer 9.74
sikorsky_s76a_spirit.exe - installer 9.85

Aku saiki duwe Addit! Pro v8.6.1 lan bisa nyoba nggunakake sing minangka workaround, nanging bakal gedhe yen file instalasi .exe digarap.

Avatar pangguna
rikoooo
Administrator global
Kirim: 547
Melu: 09 Sep 2011, 10:03
Lokasi: SWITZERLAND
Hubungi:

Pemasang ora bisa digunakake ing V4.4

Tulisan sing durung diwaca by rikoooo »

Halo,

Apa sampeyan bisa ngonfirmasi yen installer nyalin file menyang "F: Program FilesLockheed MartinPrepar3D v4 "lan dudu" C: Program FilesLockheed MartinPrepar3D v4 "

Matur nuwun
Bon vols - Penerbangan Apik

Erik - Admin

pilot jumpseat
New Member
New Member
Kirim: 1
Melu: 26 Mar 2019, 19:46

Pemasang ora bisa digunakake ing V4.4

Tulisan sing durung diwaca by pilot jumpseat »

Halo,
Apa sampeyan ndhaftar produk sampeyan? Yen ora, bisa uga ana watesan sing bisa didownload. Aku wis gelut karo sing padha. Yen sampeyan duwe anggota gratis, sampeyan ora duwe kabeh alat kanggo muter. Anggota dibayar kabeh lonceng lan plis.

IanH
New Member
New Member
Kirim: 3
Melu: 20 Mei 2013, 16:00
Simulator sing paling akeh digunakake: FSX
Lokasi: Birchleigh

Pemasang ora bisa digunakake ing V4.4

Tulisan sing durung diwaca by IanH »

Aku duwe masalah sing padha. Ora ana sing bisa ditindakake P3D v4.
Aku nyerah karo Rikooo.

Avatar pangguna
rikoooo
Administrator global
Kirim: 547
Melu: 09 Sep 2011, 10:03
Lokasi: SWITZERLAND
Hubungi:

Pemasang ora bisa digunakake ing V4.4

Tulisan sing durung diwaca by rikoooo »

Hai IanH,

Apa sampeyan bisa luwih tepat, ta? Instalasi ora bisa digunakake kanggo rgp1942 utawa sawetara wis diundhuh add-ons sing ora kompatibel Prepar3D v4? Iku loro masalah beda.

Kanggo informasi, dhaptar Prepa3D v4 add-ons kompatibel ing kene: https://www.rikoooo.com/prepar3d-v4
Bon vols - Penerbangan Apik

Erik - Admin

Avatar pangguna
rikoooo
Administrator global
Kirim: 547
Melu: 09 Sep 2011, 10:03
Lokasi: SWITZERLAND
Hubungi:

Pemasang ora bisa digunakake ing V4.4

Tulisan sing durung diwaca by rikoooo »

rgp1942,

yen Prepar3D v4 ana ing F: Program FilesLockheed MartinPrepar3D v4 banjur pilih instalasi kustom banjur klik tombol browsing banjur pilih path F: Program FilesLockheed MartinPrepar3D v4 minangka folder tujuan. Sampeyan kudu bisa tanpa masalah.

Nanging, sampeyan ora duwe folder F: File Program ing F: kanthi prinsip "Program Files" dilindhungi undhang-undhang kanggo C: / drive lan rumangsa iku sing nyebabake kebingungan installer, aku bakal weruh apa aku bisa ngatasi ing wektu cedhak.

Seneng landings
Bon vols - Penerbangan Apik

Erik - Admin

IanH
New Member
New Member
Kirim: 3
Melu: 20 Mei 2013, 16:00
Simulator sing paling akeh digunakake: FSX
Lokasi: Birchleigh

Pemasang ora bisa digunakake ing V4.4

Tulisan sing durung diwaca by IanH »

Program iki mestine kompatibel -ATR 72.
Yen aku ninggalake kanthi otomatis, dipasang ing C: drive.
Jalur menyang Pendhaftaran P3D yaiku F:Prepar3D v4.
Malah kanthi nginstal adat lan ngarah menyang panggonan iki, ora bisa.

Thanks kanggo reply.

Avatar pangguna
rikoooo
Administrator global
Kirim: 547
Melu: 09 Sep 2011, 10:03
Lokasi: SWITZERLAND
Hubungi:

Pemasang ora bisa digunakake ing V4.4

Tulisan sing durung diwaca by rikoooo »

Hai IanH,

Dina iki aku wis nganyari installer kanggo ATR 72 lan ATR42 mangga download maneh, saiki kudu dianggo.

Kabeh liyane add-onkanggo Prepar3D v4 bakal dianyari ing dina 3 sabanjure. Matur suwun

Sugeng Landings
Bon vols - Penerbangan Apik

Erik - Admin

IanH
New Member
New Member
Kirim: 3
Melu: 20 Mei 2013, 16:00
Simulator sing paling akeh digunakake: FSX
Lokasi: Birchleigh

Pemasang ora bisa digunakake ing V4.4

Tulisan sing durung diwaca by IanH »

Erik,
Pendhaftaran iman ing Rikooo wis dibalèkaké!
Saiki wis diinstal lan katon kaya sampurna adoh.
Thanks maneh.

Avatar pangguna
rikoooo
Administrator global
Kirim: 547
Melu: 09 Sep 2011, 10:03
Lokasi: SWITZERLAND
Hubungi:

Pemasang ora bisa digunakake ing V4.4

Tulisan sing durung diwaca by rikoooo »

Hi,

Kabeh add-ons didhaptar ing kene: https://www.rikoooo.com/prepar3d-v4 wis dianyari kanggo ndandani masalah karo instalasi.

seneng
Bon vols - Penerbangan Apik

Erik - Admin

Posting Balesan

Bali menyang “Prepar3D v4 lan v5 (64 bit) ”