GCLP P3D Masalah terrain v4.4

Lockheed Martin nawakake kita Prepar3D v4 lan v5 saiki asli kanggo sistem 64-bit lan kompatibel VR. Prepar3D nindakake pangguna ing latihan immersive liwat lingkungan realistis. Cocog kanggo instruksi komersial, akademik, profesional, utawa militer.
Levelmind
Kirim: 1
Melu: 21 Mar 2019, 20:11

GCLP P3D Masalah terrain v4.4

Tulisan sing durung diwaca by Levelmind »

Hi,

Aku duwe masalah karo Gran Canaria GCLP dening Sim Giants.

Masalah sing dhewekke yaiku yen wilayah kidul bandara wis ditemtokake abnormalis (wilayah kira-kira 300m ing Southwest runway 03L). Iku katon kaya lereng bukit.
Apa ana solusi kanggo masalah iki?

Thx.

Posting Balesan

Bali menyang “Prepar3D v4 lan v5 (64 bit) ”