Operator ILS

Lockheed Martin nawakake kita Prepar3D v4 lan v5 saiki asli kanggo sistem 64-bit lan kompatibel VR. Prepar3D nindakake pangguna ing latihan immersive liwat lingkungan realistis. Cocog kanggo instruksi komersial, akademik, profesional, utawa militer.
banget
Kirim: 3
Melu: 29 Mar 2019, 12:28

Operator ILS

Tulisan sing durung diwaca by banget »

Celengan lan dipasang operator Rikoo AI P3Dv4.4
Karya apik lan efek gedhe lan grafis.
Masalah mung aku: aku ora bisa mlayu nyedhaki ILS amarga ora duwe sinyal.
Pesawat yaiku Aerosoft F14.
Aku migunakake frekuensi beda ing Tacan lan Nav1, nanging ora ana asil.
Sinyal Tacan lan ILS dianggo sempurna ing bandara ing pinggir pantai.
Mungkin operator iki ora duwe frekuensi ILS?
Tulung kandani.
Grts

Posting Balesan

Bali menyang “Prepar3D v4 lan v5 (64 bit) ”