Pesawat statis ing bandara

Lockheed Martin nawakake kita Prepar3D v4 lan v5 saiki asli kanggo sistem 64-bit lan kompatibel VR. Prepar3D nindakake pangguna ing latihan immersive liwat lingkungan realistis. Cocog kanggo instruksi komersial, akademik, profesional, utawa militer.
richb
Kirim: 2
Melu: 29 Des 2018, 20:24

Pesawat statis ing bandara

Tulisan sing durung diwaca by richb »

Apa bisa nambah pesawat statis prepar3D v4? Aku pengin nyelehake pesawat sing diparkir ing sekitar terminal. Kepiye carane rampung?
Thanks!

Posting Balesan

Bali menyang “Prepar3D v4 lan v5 (64 bit) ”