nginstal Hawaii Photoreal Vol 1 + Vol 2 + Vol 3 FSX & P3D

Lockheed Martin nawakake kita Prepar3D v4 lan v5 saiki asli kanggo sistem 64-bit lan kompatibel VR. Prepar3D nindakake pangguna ing latihan immersive liwat lingkungan realistis. Cocog kanggo instruksi komersial, akademik, profesional, utawa militer.
axegau
Kirim: 2
Melu: 19 Mar 2018, 17:32

nginstal Hawaii Photoreal Vol 1 + Vol 2 + Vol 3 FSX & P3D

Tulisan sing durung diwaca by axegau »

Nyuwun bantuan nginstall Hawaii Photoreal Vol 1 + Vol 2 + Vol 3 FSX & P3D

Kaping pisanan aku arep matur nuwun RIKOOO lan kabeh pangembang sing akeh kanggo Tambah Ons kanggo simulator penerbangan P3Dv4.
Sawise wis nggunakake sawetara pesawat, aku kepengin ngunduh foto Hawaii Foto ing wektu iki. Nanging aku ora njaluk instalasi!

Sawise ndownload file kanthi "Jumbo" lan pirang-pirang jam, aku weruh yen file zip kanthi 5,77 GB (6.200.281.837 Bytes) ora bisa dibongkar

→ "Ekstraksi file gagal. Arsip bisa uga rusak, ora bisa diwaca, utawa ing format sing ora kompatibel".
(Disk0001.tiz .... Disk0008.tiz, Hawaii_photoreal_vol_1 _ + _ vol_2 _ + _ vol_3.exe)

Aku ngulang download - kanthi sukses negatif sing padha!

Aku ora ngerti apa aku salah lan nyuwun bantuan lan njaluk ngapura marang sandi ala Inggris!

Kindly regards Axel

Avatar pangguna
rikoooo
Administrator global
Kirim: 547
Melu: 09 Sep 2011, 10:03
Lokasi: SWITZERLAND
Hubungi:

nginstal Hawaii Photoreal Vol 1 + Vol 2 + Vol 3 FSX & P3D

Tulisan sing durung diwaca by rikoooo »

Hi Alex,

Dina iki aku wis ngundhuh pemandangan lan aku bisa unzip lan nginstal tanpa masalah. Aku arep nyoba nggabungake arsip kasebut kanthi sistem unzipping normal saka Windows utawa nyoba ndandani yen sampeyan nggunakake WinRar utawa software liyane.

Matur suwun lan seneng lelungan
Bon vols - Penerbangan Apik

Erik - Admin

axegau
Kirim: 2
Melu: 19 Mar 2018, 17:32

nginstal Hawaii Photoreal Vol 1 + Vol 2 + Vol 3 FSX & P3D

Tulisan sing durung diwaca by axegau »

Hello Erik,

matur nuwun banget kanggo tip apik! Iku salahku; Aku nggunakake program arsip (NCH Expresszip) sing jelas ora bisa dekompresi arsip gedhe iki. Kanthi WinRAR, dheweke kerja apik.
Uga instalasi ing P3D v4 makarya - apik !!!
Thanks maneh lan luwih sukses!

Kindly regards Axel

Posting Balesan

Bali menyang “Prepar3D v4 lan v5 (64 bit) ”