Un bon pc pour p3v4.5

Lockheed Martin nawakake kita Prepar3D v4 lan v5 saiki asli kanggo sistem 64-bit lan kompatibel VR. Prepar3D nindakake pangguna ing latihan immersive liwat lingkungan realistis. Cocog kanggo instruksi komersial, akademik, profesional, utawa militer.
karty3200
Kirim: 8
Melu: 07 Des 2018, 15:56

Un bon pc pour p3v4.5

Tulisan sing durung diwaca by karty3200 »

Bonsoir tous le monde,

Yen sampeyan duwe akses menyang komputer liyane, sampeyan bakal nemokake ing ngisor iki.

La config:
Intel inti i5 2,5 ghz lan 4,00 GHz en mode turbo
8 gb ram
Nvidia gtx 1050 saka 4gb
C'est un acer nitro 5
Pc portabel.

Pitakonan J'ai plusieurs
Kaping kabeh
Apa sampeyan bisa nggabungake kabeh pemain ing 30 fps en élevé?
Apa pitakonan sing bisa ditindakake kanthi gampang kanggo mindhah komputer saka komputer?

Merci de vos réponse.

Posting Balesan

Bali menyang “Prepar3D v4 lan v5 (64 bit) ”