Ora ana tampilan ing FMC

Lockheed Martin nawakake kita Prepar3D v4 lan v5 saiki asli kanggo sistem 64-bit lan kompatibel VR. Prepar3D nindakake pangguna ing latihan immersive liwat lingkungan realistis. Cocog kanggo instruksi komersial, akademik, profesional, utawa militer.
mihkou
Kirim: 1
Melu: 24 Nov 2017, 13:02

Ora ana tampilan ing FMC

Tulisan sing durung diwaca by mihkou »

Sugeng enjang
amarga 787 lan 747 ora katon ing layar FMC, utawa aku ora bisa rencana pesawat?
Thanks

Posting Balesan

Bali menyang “Prepar3D v4 lan v5 (64 bit) ”