ATR 42 / 72 Out of Focus

Lockheed Martin nawakake kita Prepar3D v4 lan v5 saiki asli kanggo sistem 64-bit lan kompatibel VR. Prepar3D nindakake pangguna ing latihan immersive liwat lingkungan realistis. Cocog kanggo instruksi komersial, akademik, profesional, utawa militer.
Macca22au
Kirim: 4
Melu: 06 Okt 2016, 12:41

ATR 42 / 72 Out of Focus

Tulisan sing durung diwaca by Macca22au »

Aku nginstal paket livery ATR sampeyan, nanging aku nyadari yen sejatine instalasi pesawat total. Nanging nalika aku milih pesawat, panel ora fokus banget. Apa ana obat kanggo iki. Versi kasebut duwe sawetara fitur sing apik nanging ora ana gandhengane karo masalah fokus.

Posting Balesan

Bali menyang “Prepar3D v4 lan v5 (64 bit) ”