FSX lan sampeyan

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

FSX lan sampeyan

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Apa cara sing luwih apik kanggo sinau tinimbang kanggo mbahas apa sing kita lakoni FSX, kan? :)

ONLY aturan 2. ora arguing (yen ana masalah njupuk papan sanèsipun, PLEASE); lan ora nggawe nyenengake wong :) LINKS kanggo pesawat ing situs Rikoooo kang ora mung diwanti-wanti, aku WELCOME wong! :) Aku mriksa metu macem-macem pesawat! Wis wiwit aku ana bocah.

Kanggo Aku dhewe ... Aku dadi CEO American Airways VA. Aku nglampahi akeh wektu Kula FSX doing long-haul cargo as that's what makes the Airline the most money. The top 2 birds I fly are the 747-800F and 747LCF. We do have a large fleet though of various sizes.

Cilik aku Dash 8-100 lan Embraer Warisan 600.
Paling gedhé Aku bakal dadi 747s, lan 707-320, lan 777-200LR.
Paling tuwa bakal Boeing 314 lan 707-320
Paling cepet bakal dadi Concorde, tanpa pitakon. (kanggo parafrase "Charlie", aku "ora bakal seneng kajaba [aku] bakal Mach-2 nganggo rambut [Kula] bakal kobong" lol)

Slowest tanpa pitakonan V-22, lan CH-47, kang kita mung digunakake kanggo mabur buruh Rig Oil metu rig (boring tenan, nanging cepet yen nggunakake heh Osprey)

favorit pribadi? Sing siji angel. Aku kudu ngomong 707-320 lan C-130.

Sepira kerepe aku fly? Inggih, dadi jujur ​​.... meh non-stop. Supaya adoh sasi iki, aku wis mlebu 461.39 days, lan 206,931

Nalika ora mabur kanggo Airline, aku bakal biasane kloter Tomcat. :)

Sawetara link kanggo sawetara saka manuk Rikoooo nganggo :)

B717-200
http://www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/55/748

B747-XXX Mega paket (nganggo LCF saka iki - sanadyan aku duwe kabeh megapacks 747 diinstal lol)
http://www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/55/719

UTAWA Yen sampeyan mung arep LCF ing ...
http://www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/55/467


B737-700 American Airlines (ora saiki ing armada kita nanging duwe lan LOVE IT)
http://www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/55/667

B777-200 (nalika aku ora nggunakake sembarang sing gedhe-gedhe ing Pack .... aku DO Highly Rekomendasi iku!)
http://www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/55/184

B707-42 (nganggo versi Kapten Sim, nanging bakal nyoba siji iki metu minggu iki! Tetep dirungokake FOR A REVIEW!)
http://www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/55/201

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

FSX lan sampeyan

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Aku pengin takon sawetara perkara. Pisanan bener kesalahan sing muncul sawise aku nyoba kanggo nginstal pemandangan Sim Giants Gran Canaria. Kesalahan iku wilayah Pemandangan (karo sawetara nomer) ora ditemokake. File sing meh ora bisa dianggo FSX sp2. Dibusak nanging kesalahan isih ana.

Kapindho. Iku bisa kanggo nggabung VC saka A320 Family multi-livery Pack, karo Thomas Ruth A330 / 340 lan carane? Loro-lorone sing diundhuh saka kene.

Thanks.

Regards

Avatar pangguna
rikoooo
Administrator global
Kirim: 547
Melu: 09 Sep 2011, 10:03
Lokasi: SWITZERLAND
Hubungi:

FSX lan sampeyan

Tulisan sing durung diwaca by rikoooo »

Halo,

Matur nuwun Gh0stRider203 kanggo ngirim, kita ngerti sampeyan dicokot liyane saiki, lan nampani minangka moderator ing forum.

Dariusssss: Kanggo mbusak kesalahan sampeyan mung kudu mbusak pemandangan saka perpustakaan babagan ing FSX config. Aku bakal ndelok pemandangan kanggo mriksa yen ana kesalahan karo installer. iku mung kedadeyan karo Grand Canary utawa pemandangan liyane uga?

kanggo kaloro Pitakonan, ya aku sampeyan bisa nggabung VC saka A320 Family multi-livery Pack, karo Thomas Ruth A330 / 340. Kanggo nggawe nggabung VC mangga dipriksa karo google utawa Youtube tutorial

Happy pesawat
Bon vols - Penerbangan Apik

Erik - Admin

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

FSX lan sampeyan

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Iku looking kanggo wilayah sesawangan 117 lan 123. Loro-lorone ora ana. Ing scenery.cfg, wilayah sesawangan pungkasan punika 115-Tambah ing Scenery, iku ora ana ing kabeh, nanging kesalahan tansah teka. Sing mung file sesawangan sing ndadekake masalah, dadi adoh.

Uga, BN-2 Islander kanggo FSX wis dipateni.

Regards

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

FSX lan sampeyan

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Sawise nyoba kanggo nggabung VC kasebut lan Thomas Ruth A330, ana asil cantik ala. Aku kanggo mbusak siji saka A330s, iki kanti awon bejat. Aku ora arep menehi u saka idea kanggo nggabungaké sing nanging, aku ora bisa nemokake cara kanggo nindakaken.

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

FSX lan sampeyan

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Dariussssss wrote:Sawise nyoba kanggo nggabung VC kasebut lan Thomas Ruth A330, ana asil cantik ala. Aku kanggo mbusak siji saka A330s, iki kanti awon bejat. Aku ora arep menehi u saka idea kanggo nggabungaké sing nanging, aku ora bisa nemokake cara kanggo nindakaken.

wong lanang c'mon..you're derailing thread Kula kene :P

probs Tech kene: http://www.rikoooo.com/board?view=topic&catid=5&id=34 :P

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

FSX lan sampeyan

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

OK nuwun, kawula ala.

Cheers

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

FSX lan sampeyan

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Dariussssss wrote:OK nuwun, kawula ala.

Cheers
Ora kuwatir wong, aku tak kathah kapal mabur sampeyan bisa wisuh lan lilin lol

FCAIR
Kirim: 7
Melu: 01 Jan 2017, 07:23

FSX lan sampeyan

Tulisan sing durung diwaca by FCAIR »

Hello all, I am a retired USAF crew chief/ I fly mainly MATS aka Military Air transport Service/ C97 is by far my favorite Plane. I also fly Reeve AA flights across Alaska and the Aleutian islands The Lockheed L-I88 Electra Is by far my favorite aircraft in the great far north. I am super fan of Convair the B-36, The B-58 Hustler best looking Bomber ever to fly/ and the Commercial 880/990 beautiful fast airliners. I do fly the Capsim 707&727 awesome add-ons well worth the price. I only have about 80 hours in the sim so far still learning and practicing approaches all the time..


Blue langit ..

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

FSX lan sampeyan

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Kaping pisan FCAIR .... matur nuwun kanggo layanan kanggo negara kita. kulawarga wis dadi generasi 6 saiki, ing namung bab saben cabang nanging Coast Guard. Ora tembung sing bisa saestu nyebut sukur kanggo sampeyan. Aku wanted kanggo ngawula nanging susah, iki winates Air Patrol Sipil (kang sante nganti heh pungkasan).

Aku uga entuk CS 707 lan LOVE dheweke. Miwiti 'er munggah soko aku wis ora cukup durung tak apal lmao isih kudu narik munggah sing youtube video lol ing CS C-130 crita liyane lol

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”